De grootste hype aller tijden

Ik geef u hieronder nog even twee recente tweets mee, die laten zien hoe de algehele perceptie rond goud aan het veranderen is. Die aangeven waarom de goudprijs rijp is voor een enorme stijging.

Hieronder een tweet over alweer een artikel waarin duidelijk wordt gemaakt dat je als (professionele) belegger ook goud in je portefeuille moet hebben, vooral in tijden van onzekerheid op de aandelenmarkt.

Hoeveel mogelijkheden blijven er over?
We zien steeds maar indicaties dat de perceptie onder (professionele) beleggers aan het veranderen is. Dat ze zoeken naar extra zekerheid.

Als aandelen steeds onzekerder worden, als obligaties uiterst risicovol zijn, als contant geld koopkracht verliest door inflatie, hoeveel andere mogelijkheden blijven er dan over? Bitter weinig.

De tweet hieronder is zo mogelijk nóg interessanter.


Steeds meer goud kopende centrale banken
Voor het eerst in 20 jaar zagen we dat centrale banken van EU-landen goud kochten om hun goudreserves te verhogen.

Nadat Polen vorige maand bekend maakte 9 ton goud te hebben gekocht, maakte Hongarije deze maand bekend dat ze haar goudreserves heeft vertienvoudigd.

Nóg interessanter is de reden hiervoor, want die is feitelijk dezelfde als voor beleggers. Ze willen voor hun valutareserves zekerheid inbouwen en minder afhankelijk zijn van de dollar en de euro.

De trend is duidelijk. Steeds meer centrale banken verhogen hun goudreserves. Meerdere centrale banken zullen volgen.

Steeds meer spaarders, steeds meer beleggers én steeds meer centrale banken willen zekerheid inbouwen. Willen zichzelf financieel beschermen.

De grootste hype aller tijden
Als iedereen zekerheid wil inbouwen en als iedereen beseft dat er daarvoor weinig andere mogelijkheden zijn dan goud en zilver, dan gaan we de grootste goud- en zilverhype aller tijden krijgen.

Gisteren vertelde ik u over een goudaandeel waarvan de koers tijdens de vorige bull markt met maar liefst 1915% steeg.

De bull markt van 2001 tot 2008 kan je echter geen hype noemen. Het was een reguliere bull markt die door slechts een kleine hoeveelheid beleggers werd veroorzaakt.

Tijdens de komende hype gaat iedereen in goud en zilver willen beleggen. Dus gaan we véél stevigere koersstijgingen zien.

Alléén dit weekend nog!
In ons speciale goud/zilver-rapport vindt u twee goudaandelen én twee zilveraandelen die naar onze bescheiden mening alles in zich hebben om duizenden procenten koersstijging te realiseren.

Let op. De aandelen uit dit speciale rapport hebben we de afgelopen periode alléén naar onze TopAandelen halfjaar- en jaarabonnees gestuurd.

Alleen dit weekend is het nog mogelijk om dit speciale rapport los te bestellen.

Profiteer van de grootste hype aller tijden!
Klik hier om dit speciale goud-/zilverrapport te bestellen

 

 

Deel dit artikel per mail of via uw sociale media:

Facebook  
Twitter  
WhatsApp  
Google+  
LinkedIn  
Email  
Addthis