De kans van je leven

Ik schreef er afgelopen dinsdag al dit artikel over. Wat mij betreft is dit een van de grootst denkbare kansen om vanaf de start van een enorme, jarenlange bull markt erbij te zijn.

Sinds Japan eind oktober officieel bekend maakte dat het haar eerste twee kerncentrales gaat heropstarten, deed de uraniumprijs dit:

U ziet het. De prijs steeg in rap tempo naar de hoogste koers van de afgelopen 12 maanden. Maar is nog enorm veel lager dan de $136 die een pond uranium in 2007 kostte.

En het is daarnaast nog steeds 50% lager dan de $83 per pond die volgens Goldman Sachs’ berekening nodig is om investeringen in nieuwe uraniummijnen interessant te maken.

Wat u absoluut moet weten
Het bericht van de eerste twee Japanse kerncentrales veroorzaakte de prijsstijging die u hierboven ziet. Feit is echter dat dit is veroorzaakt door een relatief kleine groep beleggers die op dit nieuws zaten te wachten.

Wat denkt u wat er gebeurt als straks de derde en de vierde Japanse kerncentrale wordt heropgestart? En daarna de vijfde en de zesde?

Dan gaan wereldwijd steeds meer media hier aandacht aan besteden. En dus ook een steeds grotere groep beleggers. Dan zal de uraniumprijs hard doorstijgen. En zullen de koersen van de door ons geselecteerde uranium-aandelen ongekend hard omhoog knallen.

Alleen dit weekend
Voor ons uraniumrapport selecteerden we voor u de vier beste uranium-aandelen. Aandelen met een ongelofelijk hoog koerspotentieel.

De vorige bull markt leverde koersstijgingen tot zelfs 3200% op. De situatie is nu een stuk nijpender dan toen. En dus verwachten we dat deze bull markt véél heviger gaat zijn. En dat we zelfs fors hogere koerswinsten kunnen behalen!

Wat ons betreft is dit de kans van je leven.
Dit soort rapporten sturen we normaal gezien alleen naar onze TopAandelen-jaarabonnees, als onderdeel van de bijbehorende VIP-behandeling.

Alleen dit weekend geven we u de kans om het los te bestellen. Als de trend doorzet, dan kan dit wel eens de allerlaatste kans zijn om maximaal van deze enorme bull-markt te profiteren.

Dit is de kans van je leven!
Een enorme kans om de komende jaren onvoorstelbare koerswinsten te behalen.
Reageer echter snel! Bestel hier het unieke uraniumrapport