De laatste belemmering is weggenomen!

Eind vorige week zagen we eindelijk dát gebeuren waar we nu al een jaar op hebben gewacht. De prijs van uranium zette een forse stijging in.

Sinds we vorig jaar een extra rapport met onze vier favoriete uranium-aandelen naar onze TopAandelen-abonnees stuurden, daalden de uraniumprijs én de koersen van onze aandelen.

Ongegronde angst voor Japan
Het bleek dat Japan nog een voorraadje uranium had liggen, en dat de markt bang was dat Japan haar kerncentrales niet zou heropstarten. Dus dat Japan haar uraniumvoorraad op de wereldmarkt zou dumpen.

Nadat vorige week het bericht kwam dat de eerste twee Japanse kerncentrales definitief worden heropgestart, verdween die (ongegronde) angst als sneeuw voor de zon. En knalde de uraniumprijs direct omhoog.

Geen belemmering meer
Wij zien nu geen enkele belemmering meer voor enorme, jarenlange koersstijgingen van de door ons geselecteerde aandelen! Even wat belangrijke punten.

  • Er zijn 435 kerncentrales in de wereld, 71 nieuwe centrales in aanbouw en nog eens 163 centrales in de planningsfase.
  • Op dit moment is de jaarlijkse vraag naar uranium 25% hoger dan wat in uraniummijnen wordt geproduceerd.
  • De prijs van een pond uranium is fors lager dan wat het kost om een pond uranium te produceren.
  • Japan is nu officieel begonnen met het heropstarten van haar kerncentrales.
  • Het ontwikkelen van een uraniummijn duurt 10 jaar.
  • Bedrijven gaan pas in nieuwe mijnen investeren als de uraniumprijs fors hoger is dan de kostprijs.

Het tekort wordt ieder jaar groter. Nog minstens tien jaar lang.
U ziet het plaatje. De vraag naar uranium zal de komende jaren fors stijgen, terwijl er geen nieuwe mijnen bijkomen om dit op te vangen. Ieder jaar een stijgend tekort. Uranium gaat tien jaar lang enorm in prijs stijgen!

Het gevolg zal een enorme stijging van de uraniumprijs zijn. En daarmee een enorme koersstijging van de door ons geselecteerde aandelen.

Koersstijgingen tot zelfs 3000 procent
Het unieke rapport met onze vier favoriete uranium-aandelen ontvangt u nu tijdelijk bij aanmelding voor een TopAandelen-jaarabonnement. Helemaal gratis!

De vorige bull markt in uranium (2000-2007) leverde koersstijgingen tot zelfs 3000 procent op. En de komende bull markt heeft alles in zich om de vorige fors te overtreffen! Meldt u hier aan voor een TopAandelen-jaarabonnement.