De langere termijn is het belangrijkst!

Gisteren vertelde ik u in dit artikel waarom de kans groot is dat goud- en zilveraandelen de komende maanden fors in koers zullen stijgen. Dat we een herhaling van de eerste helft van 2016 gaan zien.

Forse koerswinsten zoals vorig jaar is uiteraard leuk. Is zelfs prachtig.

Maar het gaat om de langere termijn. Op de langere termijn gaan we letterlijk duizenden procenten winst behalen met goud- en vooral zilveraandelen.

Inhoud van Hoover Dam door een tuinslang
Want er komt een dag dat de grote massa in goud- en zilveraandelen wil beleggen. Dat er een goud- en zilverhype ontstaat. Zodra dat gebeurt, krijg je het effect wat superbelegger Doug Casey in onderstaande quote beschrijft.

Omdat de markt voor goud- en zilveraandelen op wereldschaal piepklein is, zal de rush richting goud- en zilveraandelen zó enorm zijn, dat het is alsof men de hoeveelheid water in de Hoover Dam door een tuinslang probeert te duwen.

Wanneer die dag komt, hangt af van hoe lang politici en centrale bankiers nog kunnen doorgaan met pappen en nat houden. Zoals de ontwikkelingen nu zijn, kan dat echter niet lang meer duren.

De dag waarop je enorm blij zult zijn…
De koersstijgingen die we voor de komende maanden verwachten, zullen (net als in 2016) worden veroorzaakt door een kleine minderheid van goed geïnformeerde particuliere en professionele beleggers.

Daarna zal er (hopelijk) nog een correctie volgen. Maar dan breekt onvermijdelijk de dag aan dat de grote massa richting goud- en zilveraandelen gaat. Dat de hype losbarst.

Dat is de dag waarop je enorm blij zult zijn als je reeds goud- en zilveraandelen in bezit hebt.

Zorg dat je erbij bent!
Hebt u vorig jaar niet van de forse koersstijgingen geprofiteerd? Dan hebt u nu een unieke kans om
er precies op het juiste moment bij te zijn.

Want als TopAandelen-abonnee ontvangt u van ons gratis alle vorig jaar uitgestuurde extra goud- en zilvertips. Aandelen die de komende maanden met honderden procenten in koers kunnen stijgen.

Omdat het voor ons vast staat dat goud richting $10.000 zal gaan, verwachten we voor de langere termijn zelfs duizenden procenten koerswinst.
Klik hier om snel TopAandelen-abonnee te worden!