De signalen komen nu van alle kanten!

De signalen komen nu van alle kanten.

Consumentenvertrouwen in de Eurozone én in VS stijgt fors. Producentenvertrouwen stijgt fors. Werkloosheid op laagtepunt. Roep om loonsverhogingen neemt toe. Economie groeit hard.

Nu zien we op onderstaande tweet ook dat in China de producentenprijzen fors zijn gestegen.

Aangezien Amerikanen en Europeanen de grootste klanten van Chinese producenten zijn, is het logisch dat nu óók de prijzen van alles wat uit China komt zullen stijgen.

Dit is enorm positief voor goud. Ongekend positief zelfs.

Centrale banken reageren véél te traag
Vooral omdat centrale banken helemaal niet (ECB) of véél te traag (Fed) reageren op stijgende inflatie.

Terwijl we vrijwel dagelijks om de oren worden geslagen met signalen dat een forse inflatiestijging op komst is, gaat de ECB vrolijk door met stimuleren.

Vanochtend nog werd bekend dat inflatie in Oostenrijk hard is gestegen, en nu fors boven de ECB-grens van 2% ligt. Zal alleen maar verder stijgen.

Hetzelfde als in jaren ’70 en ’00
We zien nu feitelijk hetzelfde gebeuren als in de jaren ’70 en als in de jaren ’00. Inflatie stijgt en centrale banken reageren veel te traag of zelfs helemaal niet.

In die jaren steeg de goudprijs zéér fors. Dat staat nu ook te gebeuren.

Bescherm in ieder geval uw koopkracht
Inflatie is niet alleen positief voor goud, maar vooral ook negatief voor de euro. Omdat de ECB niets doet, stijgt het reële verlies (rente minus inflatie) op je spaargeld.

Wij vinden het daarom ontzettend belangrijk om juist nu een deel van ons spaargeld in fysiek goud en/of zilver aan te houden. Ik koop mijn goud en zilver bij deze aanbieders.

Koerspotentieel: ONEINDIG
Als je als belegger voor de écht grote winsten wilt gaan, dan moet je nú in goud- en zilveraandelen beleggen.

Eerder deze maand vertelde ik u al over het fantastische goudaandeel in ons “Super Rendement Rapport”. 500% koerspotentieel als de goudprijs NIET stijgt. Oneindig als goudprijs WEL stijgt.

Vier gratis extra tips
Als nieuwe TopAandelen-abonnee ontvangt u daarnaast de vier extra tips die we vorige maand hebben uitgestuurd. Van aandelen die de komende jaren met duizenden procenten in koers gaan stijgen.

Door vandaag abonnee te worden, pakt u dus in één keer vier gratis extra tips mee! De komende weken/maanden gaan we er meer uitsturen.

Deze goud- en zilveraandelen gaan de komende jaren onvoorstelbaar hard in koers stijgen.

Dit is het moment om te handelen!
Klik hier om ook TopAandelen-abonnee te worden