Deze liet ik u gisteren niet zien…

Gisteren vertelde ik u in dit artikel dat de Amerikaanse huizenmarkt nu zéér interessant is. Ik liet u zien waarom er feitelijk een tekort aan woningen is.

Een droomscenario voor het aandeel dat wij voor ons “Super Rendement Rapport” hebben geselecteerd. En dat droomscenario wordt nog groter omdat het aandeel zo ongelofelijk goedkoop is.

Nederlandse huizenmarkt in herstel
Nadat ik het artikel had geschreven, ging ik naar beneden voor een kop koffie, zette de tv aan en zag op teletekst het bericht dat de Nederlandse huizenmarkt volop aan het herstellen is.

Prijzen stijgen volop en er is door de lage rente volop vraag naar hypotheekleningen. Ook werd vermeld dat de gemiddelde Nederlandse huizenkoper kan kiezen uit 10 woningen.

Even vergelijken…
Voor iedere verkochte woning, staan er in Nederland dus nog 10 leeg.

In de grafiek hierboven (die ik gisteren niet hebt gebruikt) zien we hetzelfde cijfer voor de Amerikaanse huizenmarkt. Daar heeft de gemiddelde huizenkoper de keuze uit slechts 6 woningen.

Bijna twee keer zo krap
De Amerikaanse huizenmarkt is daarmee bijna twee keer zo krap als de (nu duidelijk herstellende) Nederlandse.

Een absoluut droomscenario voor het door ons geselecteerde aandeel.
We gaan voor 200% koerswinst binnen een jaar!

Zoals ik u gisteren al vertelde, is het helaas niet meer mogelijk om een los nummer te bestellen. Maar u kunt het nieuwe “Super Rendement Rapport” nog wel in bezit krijgen door TopAandelen-abonnee te worden.