Deze trend gaat nog vele jaren aanhouden

Sinds de aanslagen in Parijs, Brussel, Istanboel en diverse andere plaatsen wereldwijd, staat één ding vast. We zijn hier nog lang niet vanaf.

Vorige week heeft u misschien deze uitspraak in de krant gelezen. Van oud-CIA directeur James Woolsey, die in Den Haag te gast was op een symposium over terrorisme-bestrijding.

Zijn verwachting is dat dit de meest zware strijd denkbaar gaat zijn. Dat deze strijd nog decennia lang zal voortduren, en de komende jaren eerst erger zal worden voordat de situatie daarna verbetert.

Budgetten worden overal verhoogd
Met als gevolg uiteraard dat in alle landen de budgetten voor het bestrijden van terrorisme, voor het verhogen van toezicht, voor het uitrusten en trainen van leger, politie en hulpdiensten stelselmatig wordt verhoogd.

Geen politicus die het nu nog aandurft om in dat soort budgetten te snijden.

Voor ons nieuwe “Super Rendement Rapport” ontdekten wij deze maand een aandeel van een bedrijf dat gespecialiseerde apparatuur levert aan al dit soort diensten. En dat op het gebied van trainingen en simulaties tot de beste ter wereld mag worden gerekend.

Ongelofelijke mazzel
Wat ons betreft is het een ongelofelijke mazzel dat we dit aandeel voor nog geen 13 keer de winst kunnen aankopen. Vooral als je weet dat voor komend jaar maar liefst 32% winstgroei wordt verwacht.

Als je een béétje logisch nadenkt, dan weet je dat dit bedrijf de wind nog jarenlang in de rug zal hebben. En dat omzet en winst ieder jaar fors zullen stijgen.

Wij berekenden op basis van de huidige cijfers een koerspotentieel van 250%. Maar we zullen er absoluut niet van opkijken als we hierop uiteindelijk een fors hogere koerswinst zullen behalen.

Profiteer mee van deze zekere trend!
De koerstrend is al stijgend. Zaak dus om snel te reageren!
Bestel hier het nieuwe “Super Rendement Rapport”

 

Deze krijgt u er helemaal gratis bij!
Vergeet vooral niet de EXTRA ZILVERTIP die u helemaal gratis ontvangt bij bestelling van een “Super Rendement Rapport”. Dat aandeel gaat de komende jaren nog duizenden procenten in koers stijgen. Klik hier om snel te bestellen!