Dit aandeel moet met 1000 procent omhoog!

Gisteren stuurden we onze TopAandelen abonnees een splinternieuw “Super Rendement Rapport”. En deze maand ontdekten we onder meer een aandeel van een platinum- en palladiumproducent waarmee we meer dan 1000% koerswinst verwachten te behalen.

De koers van het aandeel is sinds 2010 met maar liefst 90% gedaald. Als gevolg van de fors gedaalde platinum- en palladiumprijs.

Financieel ijzersterk bedrijf
Dat terwijl het om een aandeel van een financieel ijzersterk bedrijf gaat, dat de afgelopen twee jaar in een zeer moeilijke situatie zelfs nog een kleine winst wist te maken.

Terwijl bij concurrenten het water tot aan de lippen staat, blijft dit bedrijf in zeer zware omstandigheden fier overeind.

Dit bedrijf gaat daarom maximaal profiteren van de komende bull markt!

Huidige situatie extremer dan ooit tevoren
Door de jarenlang fors gedaalde prijzen is de situatie in deze markt nu extremer dan ooit tevoren. De jaarlijkse tekorten lopen snel op, waardoor een definitieve, forse prijsstijging nu ieder moment kan beginnen.

Omdat het vervolgens nog een héél lange tijd duurt voordat er nieuw aanbod aan platinum en palladium op de markt komt, zal de prijsstijging extreem zijn en jarenlang aanhouden.

Juist omdat de huidige prijsdaling zo extreem is, zal de komende prijsstijging nóg extremer zijn, en nóg langer aanhouden.

Koers met fors meer dan 1000% omhoog
Wij zijn er dan ook absoluut van overtuigd dat de koers van dit aandeel terug zal stijgen naar de in 2010 behaalde koers. Ofwel 1000% koersstijging.

En omdat de situatie nu véél extremer is dan ooit tevoren, verwachten wij dat het aandeel zelfs fors meer dan 1000% koersstijging voor de boeg heeft.

Ik ga in dit aandeel 50% méér geld beleggen dan ik in andere aandelen doe!

Dit soort unieke aandelen kom je niet iedere dag tegen.
Bestel hier het splinternieuwe “Super Rendement Rapport”