Dit gaat ook met goud en zilver gebeuren!

Misschien hebt u het meegekregen. Bitcoin is de de afgelopen maanden spectaculair in prijs gestegen.

Begin vorig jaar gaven we u in deel 2 van ons gratis rapport “Uw spaarrekening is in gevaar!” vijf maatregelen om de koopkracht van uw spaargeld (waarop u ook nú ieder jaar verlies lijdt) te beschermen.

Eén van die maatregelen (zie pag.11) was Bitcoins kopen. Bitcoin noteerde toen ongeveer €338. Op de grafiek hieronder zien we wat sindsdien is gebeurd.

De koers van Bitcoin is verticaal gegaan. Als u in februari 2016 ons gratis rapport hebt opgevraagd en Bitcoins hebt gekocht, dan staat u nu op 500% winst.

Ik ben aan het verkopen
Dit wordt mij echter een beetje te gek. Normaal stijgt de koers in zo’n situatie door een meute meelopers die Bitcoins kopen enkel en alleen omdat dat nu populair is.

Ik ben daarom stap voor stap Bitcoins aan het verkopen. Niet al mijn Bitcoins, maar wel meer dan de helft. Ik hoop ze fors goedkoper terug te kunnen kopen als straks niemand het meer over Bitcoin heeft.

Bijna niemand kon het zich voorstellen
Het grappige van deze situatie is dat bijna niemand zich een een jaar geleden kon voorstellen dat Bitcoin zó hard in prijs zou stijgen (anders zou iedereen er toen wel op zijn gedoken).

Terwijl ik u in ons rapport toch écht heb verteld waarom de kans hierop zeer groot was.

Als u van de volgende hype wilt profiteren…
Vandaag vertel ik u dat hetzelfde zal gebeuren met goud en zilver. Terwijl u het zich op dit moment misschien niet voor kunt stellen.

Dinsdag liet ik u al zien dat goud en zilver nu net zo goedkoop (of zelfs goedkoper) zijn als in 2000. Ik vertelde u dat niemand zich nu druk maakt om goud en zilver.

Dat zijn ideale omstandigheden. Net zoals dat een dik jaar geleden bij Bitcoin het geval was.

Als u maximaal van de volgende hype wilt profiteren, koop dan goud- en zilveraandelen!

De allerbeste goud- en zilveraandelen
Als nieuwe TopAandelen-abonnee zet u zich in een ideale positie om maximaal van de volgende hype te profiteren.

Want u ontvangt als gratis bonus al onze eerder uitgestuurde extra goud- en zilvertips. Van de allerbeste goud- en zilveraandelen.

Daarnaast sturen we u als extra service een bericht, zodra koersgrafieken van de door ons geselecteerde goud- en zilveraandelen ons een (bij)koopsignaal geven.

Profiteer van deze ideale omstandigheden!
Klik hier om snel TopAandelen-abonnee te worden