Dit had ik u nog niet verteld

Ik vertelde u afgelopen weken al regelmatig over waarom de bull markt voor platinum en palladium volgens mij sinds het uitbreken van het Volkswagen schandaal is begonnen.

De vraag naar deze twee edelmetalen was de afgelopen jaren structureel fors hoger dan wat wereldwijd werd geproduceerd. Waardoor bestaande voorraden richting het nulpunt zijn gegaan.

En sinds het Volkswagen schandaal weet iedereen dat de vraag naar platinum en palladium de komende jaren alleen maar verder zal stijgen. Dat er een enorm tekort zal ontstaan, dat de prijs fors zal opdrijven.

Wat veel mensen over het hoofd zien
Wat
veel beleggers echter over het hoofd zien, is dat platinum en palladium niet alleen maar metalen zijn die gebruikt worden om uitstoot van broeikasgassen uit auto’s te beperken.

Het zijn edelmetalen.

En dus worden ze ook gebruikt om juwelen van te maken. Maar daarnaast zijn het vooral edelmetalen die (net als goud en zilver) bescherming bieden tegen geld printende centrale bankiers.

Beleggersvraag zal prijs nóg verder opdrijven

Edelmetalen die beleggers én spaarders in groten getale aankopen als ze op zoek zijn naar mogelijkheden om de koopkracht van hun spaargeld te beschermen.

Naast het feit dat de industriële vraag de komende jaren fors zal stijgen, verwachten wij dat de beleggersvraag naar deze twee edelmetalen óók fors zal stijgen.

Waardoor de prijs nóg harder zal stijgen.

Koerswinsten tot boven 1000%
Voor ons speciale extra rapport verwachten wij dat we met twee aandelen honderden procenten koerswinst gaan maken. En van het derde aandeel dat we ontdekten, zouden we niet raar opkijken als we over een paar jaar meer dan 1000% koerswinst hebben.

Fors meer zelfs. Ik zou zelfs niet raar opkijken als we met twee van de drie aandelen op meer dan 1000% koerswinst gaan uitkomen.

Alleen dit weekend nog
Gisteren vertelde ik u al dat we u tijdelijk de mogelijkheid te geven om dit unieke extra rapport los te bestellen. Wél laten we de inschrijving alleen dit weekend open. Het is dus zaak om snel te reageren!

Drie aandelen, waarmee we enorm gaan profiteren van de aankomende bull markt in een grondstof die de wereld iedere dag keihard nodig heeft. Maar waarvan het aanbod beperkt is. En steeds beperkter wordt.

Een bull markt die (mede dankzij het Volkswagen schandaal) alles in zich heeft om met een ongelofelijke hevigheid los te barsten.

Kans uit duizenden
Dat is een kans uit duizenden die je absoluut niet mag laten lopen!
Klik hier om dit unieke tijdelijke rapport snel te bestellen.