Dit is een absoluut droomscenario!

Mooier als dit kan een koersgrafiek er bijna niet uitzien. Als je zó een koersgrafiek ziet van eender welk aandeel, beursindex of grondstof, dan heb je een dijk van een koopsignaal.

Wat mij betreft bestaat er daarom geen beter moment als dit om goud te kopen. Kijk even mee naar onderstaande grafiek, waarin we de goudprijs in euro’s zien.

We zien dat de goudprijs bijna een heel jaar zijwaarts bewoog, vervolgens in de eerste week van januari een stijging inzette, haar hoogste jaarkoers bereikte, en vervolgens fors doorsteeg.

En juist op het moment dat het iets te hard leek te gaan, volgde de afgelopen drie weken een milde correctie. Beter kan je het vanuit het oogpunt van technische analyse niet krijgen!

Dit is de situatie waar je als belegger op hoopt
Wat mij daarnaast enorm aan de huidige situatie bevalt, is dat de reguliere media niet of nauwelijks aandacht besteedt aan goud. Dat is precies wat we willen.

Een geruisloze (vooral niet te snelle) stijging van de goudprijs, is een prachtige indicatie dat de nieuwe fase in de jarenlange bull markt voor goud is aangebroken.

Een droom van een koersgrafiek. Niet of nauwelijks aandacht voor de goudprijs in de reguliere media. Dit is waar je als belegger van droomt. Een ideaal moment om fysiek goud (bij) te kopen!

Goudaandelen gaan nog véél harder stijgen
Als de goudprijs stijgt, dan stijgen goudaandelen nog véél harder in koers.

Het goudaandeel dat we voor ons nieuwe “Super Rendement Rapport” selecteerden, heeft al een koersstijging ingezet. Maar heeft nog een procentje of 800 te gaan. U kunt het rapport nog in bezit krijgen door u aan te melden voor een TopAandelen-abonnement.

Unieke extra service
Als TopAandelen-abonnee profiteert u gelijk van een unieke extra service. We sturen u een koopsignaal toe, iedere keer als een eerder door ons geselecteerd goudaandeel haar hoogste jaarkoers bereikt. En dus rijp is voor een forse koersstijging in korte tijd.

Profiteer optimaal van deze ideale situatie
Zo profiteert u reeds de komende weken/maanden optimaal van de ideale situatie die zich nu voor goud heeft aangediend! Meldt u hier aan voor een TopAandelen-abonnement.