Dit kan gezellig worden!

Naast het voor ons zeer goede nieuws dat we gisteren kregen over de Amerikaanse automarkt, zag ik nóg een ontwikkeling waar ik u absoluut even over moet vertellen.

Want ook hier ligt een fantastische kans voor de oplettende belegger.

Correctie goudaandelen lijkt voorbij
Op de koersgrafiek hieronder zien we dat de Amex Gold Bugs Index, ofwel de index van goudaandelen, in augustus een correctie heeft ingezet.

Hoewel een correctie uitzitten nooit echt leuk is, is het een ijzersterk signaal dat die correctie zo mild is in verhouding tot de koersstijging die eraan vooraf ging.

En gisteren zagen we dat de index door de dalende trendlijn (witte lijn) omhoog uitbrak. En met overtuiging.

We gaan nieuwe signalen uitsturen!
De kans is daarmee groot dat de correctie nu voorbij is. Dat goud- en zilveraandelen een nieuwe stijging gaan inzetten.

En als die stijging zo stevig wordt als wat we in de eerste zeven maanden van 2016 zagen, dan gaat het héél gezellig worden!

Voor onze TopAandelen-abonnees staan diverse van onze extra goud- en zilvertips op de rand van een uitbraak. De kans is dus groot dat we de komende dagen al nieuwe signalen uit gaan sturen. Signalen om de allerbeste goud- of zilveraandelen aan- of bij te kopen.

Deze aandelen gaan duizenden procenten in koers stijgen
Ik blijf het herhalen. Deze aandelen gaan de komende jaren duizenden procenten in koers stijgen. En dit lijkt héél sterk op een ideaal koopmoment!

Als TopAandelen-abonnee ontvangt u al onze extra goud- en zilvertips helemaal gratis. Klik hier om snel abonnee te worden!