Dit moet u absoluut ook even weten!

Ik moet u nog even wat meer vertellen over het ongelofelijke goudaandeel waarover ik u gisteren vertelde.

Ik vertelde u dat we op 500% koerspotentieel uitkwamen, als de goudprijs de komende jaren NIET stijgt.

Het allereerste wat ons opviel is dat de koers van dit aandeel al het hele jaar aan het stijgen is. Als de goudprijs corrigeerde, bewoog de koers zijwaarts of steeg zelfs door.

Dat laat zien dat beleggers zélfs bij een dalende goudprijs positief blijven over dit aandeel.

Eén van de goedkoopste goudaandelen ooit gezien
Ondanks dat de koers dit jaar al fors is gestegen, is dit een van de goedkoopste goudaandelen die we al tegen zijn gekomen.

Want ondanks de enorme winstgroei en de fantastische ontdekkingen in hun goudmijnen, noteert dit aandeel slechts 11 keer de voor komend jaar verwachte winst.

Ongelofelijk gewoon!

Waarom hebben we dit aandeel niet eerder ontdekt?
Dat vragen wij ons ook af, want dan hadden we nu al op dikke winst gestaan.

De reden daarvoor is echter simpel. Dit bedrijf is vorig jaar ontstaan toen twee kleinere goudproducenten met elkaar samen gingen.

De slimme zet die ze deden is dat ze een van de grootste goudexperts ter wereld aan het roer hebben gezet. Ze zijn aan het werk gegaan en deden ontdekkingen die vooraf niet voor mogelijk werden gehouden.

Het duurt helaas altijd een paar kwartalen voordat de resultaten zodanig zijn, dat het voor ons mogelijk wordt om zo’n aandeel te ontdekken.

Wij zijn er echter vroeg bij!
Toch is duidelijk dat wij er vroeg bij zijn.

Het feit dat dit aandeel nog steeds zo goedkoop is, laat zien dat de grote meute beleggers dit goudaandeel nog niet op hun radar hebben.

Dit is wat ons betreft dan ook een unieke kans. Om te profiteren van één van allerbeste goudaandelen die in de wereld te vinden zijn. En om erbij te zijn vóórdat de grote meute het aandeel straks ontdekt.

De goudexpert die aan het roer staat, was er trouwens het allersnelste bij. Hij had van zijn eigen geld al voor vele miljoenen aan aandelen gekocht.

In augustus besloot hij echter om zijn investering uit te breiden. Hij kocht voor nog eens $6 miljoen aan aandelen. Slimme jongen!

500% koerspotentieel. Als goudprijs NIET stijgt.
Zoals ik u gisteren al vertelde, is dit wat ons betreft de jackpot.

Wij kwamen voor dit goudaandeel uit op een koerspotentieel van maar liefst 500%. Bij een gelijkblijvende goudprijs.

Je hoeft dus niet eens te geloven in een stijgende goudprijs om hier enorme koerswinst mee te behalen!

Wat als goudprijs wél fors stijgt?
Maar wat als de komende jaren wél gebeurt wat wij absoluut verwachten? Wat als de goudprijs de komende jaren enorm gaat stijgen?

Dan gaat de koers van dit aandeel tot ongekende, onvoorstelbare hoogten stijgen. Ik word bijna duizelig als ik eraan denk!

Deze mag je écht niet laten lopen!
Bestel hier het nieuwe “Super Rendement Rapport”