Drie belangrijke tips

Gisteren vertelde ik u dat economische groei in de eurozone in het vierde kwartaal van 2019 zowat tot stilstand is gekomen.

De tweet hieronder laat zien dat de Chinese economie het vóór de uitbraak van het coronavirus ook al moeilijk had.

Bedenk je dan dat de Chinese economie sinds vorige week op slot zit, dan weet je wat de impact op de wereldeconomie gaat zijn.

Grote impact op wereldeconomie
Vooral als je beseft dat de Chinese economie verantwoordelijk is voor een derde deel van de wereldwijde economische groei. Zie tweet hieronder.

Vorige week vertelde ik u dat het coronavirus de trigger is die bubbels zal doen barsten.

IMF waarschuwde al in oktober
De belangrijkste bubbel is in bedrijfsschulden. En dan vooral in leningen aan financieel zwakke bedrijven, zogenaamde leveraged loans.

De tweet hieronder verwijst naar een artikel van drie maanden geleden, waarin het IMF waarschuwt voor die schuldenbubbel.

$19.000 miljard
Tijdens de komende recessie zal maar liefst $19.000 miljard aan bedrijfsleningen waarschijnlijk niet kunnen worden afgelost, aldus het IMF.

$19.000 miljard. Dat zijn enorm veel faillissementen!

Beleggers onderschatten hoe kwetsbaar de wereldeconomie voor de uitbraak van het coronavirus al was én onderschatten nog steeds de potentiële economische impact hiervan.

Deze situatie heeft alles in zich om te leiden tot een economische crisis.

Drie tips om op deze situatie in te spelen
We stuurden onze TopAandelen-abonnees vorige week maar liefst drie beleggingstips die helpen om zekerheid in te bouwen én om (buiten goud om) forse koerswinsten te behalen.

Daarnaast stuurden we onze TopAandelen-abonnees vorige week drie extra goudtips. Bovenop de extra tips die we vorige maand al uitstuurden!

Als nieuwe TopAandelen-abonnee ontvangt u al deze extra tips helemaal gratis als extra service bij uw abonnement.

Lange termijn koerspotentieel: Véél meer dan 1000%.

Profiteer van deze extra goud- en zilvertips!
Klik hier om snel TopAandelen-abonnee te worden.