Droomscenario voor goud- en zilveraandelen

Iedere keer als de Fed haar tweemaandelijkse meeting houdt, is een leger aan economen, beleggers en persmensen bezig met welke woorden Yellen precies zal gebruiken. En wordt ieder woord op een goudschaaltje afgewogen.

Terwijl Yellen feitelijk nooit iets concreets zegt. En terwijl het voor ieder logisch denkend mens al heel lang duidelijk is dat de Fed de rente zo lang mogelijk op 0% wil houden.

Iedere keer. Behalve afgelopen woensdag.
Maar er is iets anders. Iets wat u misschien nooit is opgevallen. Iedere keer als Yellen na zo’n Fed-meeting haar persverklaring aflegt, gaat de beurs omhoog. En iedere keer krijgen goud en zilver een tik omlaag. Iedere keer.

Behalve afgelopen woensdag. Toen gebeurde iets opvallends. Yellen’s persverklaring leidde juist tot een forse stijging van goud en zilver.

Geen renteverhoging tot 2017
De markt weet nu dat de rente dit jaar niet gaat worden verhoogd. En iedereen weet dat de Fed tijdens een verkiezingsjaar (zoals 2016) nooit de rente verhoogt. En dus zal de rente hooguit pas in 2017 voor het eerst worden verhoogd.

Yellen weet dat. De markt weet dat. En de markt weet nu dat Yellen inflatie wil.

Twee jaar lang geen renteverhoging. Daar wordt de markt onrustig van. Want hoe gaat de Fed toekomstige inflatie onder controle houden als ze de rente niet verhoogt?

Grote onzekerheid over toekomstige inflatie
Terwijl iedereen weet dat grote bedrijven als WalMart lonen voor de laagst geschoolde werknemers voor het eerst sinds jaren aan het verhogen zijn (stijgende lonen zijn voorbode voor stijgende prijsinflatie).

En als de markt onzeker is over toekomstige inflatie, gaan goud en zilver in prijs omhoog. Goud en zilver stegen sinds woensdag fors. Goud- en zilveraandelen stegen nog een stuk harder.

Ideale situatie
Dit is de ideale situatie voor een forse stijging van goud en zilver. Die stijging is woensdag ingezet.

Veel van onze goud- en zilveraandelen gaan de komende tijd hun hoogste jaarkoers bereiken. En zijn daarna klaar voor honderden tot zelfs duizenden procenten koersstijging.

Als TopAandelen-abonnee gaat u die signalen allemaal van ons ontvangen. Als extra service. U gaat profiteren van ongekende koersstijgingen van goud- en zilveraandelen.

Zo’n unieke kans mag u simpelweg niet voorbij laten gaan!
Klik hier om nu TopAandelen-abonnee te worden