Een 10% hogere goudprijs leidt tot…

Ik heb voor wat betreft het goud-/zilveraandeel uit ons nieuwe “Super Rendement Rapport” ook even een berekening gemaakt.

Ik heb de cijfers van het eerste half jaar er even bij gepakt en berekend welke impact een 10% hogere goudprijs op de winst zou hebben.

Bij dit aandeel zou een 10% hogere goudprijs over het eerste half jaar van 2018 hebben geleid tot een ruim 200% hogere winst.

Extra omzet zonder extra kosten
Een 10% hogere goudprijs betekent voor een goudproducent een 10% hogere omzet waar hij geen extra kosten voor hoeft te maken.

Als je omzet 100 is en je kosten 95, dan is je winst 5.
Stijgt je omzet naar 110 en je kosten blijven gelijk, dan stijgt je winst naar 15.

Het is belangrijk om die hefboomwerking goed te begrijpen. Want dan begrijp je pas écht hoe hoog het koerspotentieel is.

Dit is dan nog de winstgroei bij gelijkblijvende productie. Er zijn daarnaast nog een paar factoren die de winst doen groeien.

Als…
…dit bedrijf de komende jaren haar eigen verwachting van 41% hogere goud/zilver productie waarmaakt, dan groeit de winst nog een stuk harder.

…dit bedrijf een deel van haar $500 miljoen spaarpot gebruikt voor een overname, dan groeit de winst nóg een stuk harder.

…de goudprijs de komende jaren met meer dan 10% stijgt (ik verwacht véél meer dan 10%) dan groeit de winst nóg een stuk harder.

De grootste winnaar
Dit aandeel heeft alles in zich om één van de best presterende goud- en zilveraandelen van de komende jaren te worden.

Om de grootste winnaar van de komende hype in goud- en zilveraandelen te worden.

Niet honderden, maar duizenden procenten koerspotentieel.
Alleen vandaag nog als los nummer te bestellen!
Bestel hier het nieuwe “Super Rendement Rapport”

 

 

Deel dit artikel per mail of via uw sociale media:

Facebook  
Twitter  
WhatsApp  
Google+  
LinkedIn  
Email  
Addthis