Een bijna risicoloos aandeel met enorm koerspotentieel

Een risicoloos aandeel bestaat niet. Ik weet het. Maar dit komt er voor mij wel héél dicht bij!

Gisteren stuurden we onze TopAandelen-abonnees een splinternieuw “Super Rendement Rapport”. En deze maand liepen we (per toeval) een unieke situatie tegen het lijf.

We ontdekten een spotgoedkoop aandeel van een bedrijf, waar wij voor de korte én lange tot zelfs zeer lange termijn razend enthousiast over zijn. Een aandeel dat je volgens ons zelfs tien jaar lang rustig vast kan houden, om het dan met een ongelofelijke koerswinst te verkopen.

Maar…

Kapers op de kust
…we ontdekten óók dat er andere kapers op de kust zijn. Want een activistisch hedge fonds is actief aandelen aan het kopen en heeft er nu al ruim 3 miljoen in bezit.

Met als doel de directie te dwingen het bedrijf over te laten nemen door een privaat investeringsfonds. Dit terwijl de directie al een overnamebod heeft geweigerd dat 15% hoger lag dan de huidige koers.

Straks waarschijnlijk een hoger bod
Logisch, want dit bedrijf is in een enorme groeimarkt actief, en het verwacht alleen al voor volgend jaar 55% winstgroei. Dan ga je als directie uiteraard niet de toko verkopen voor een lullige 17 keer de voor dít jaar verwachte winst.

Tegelijk weten we dat dit soort activistische hedge fondsen niet van opgeven weet. Die hebben de weigering van de directie vooraf al lang ingecalculeerd. En dus weten we dat er straks zéér waarschijnlijk een hoger overnamebod zal komen.

Eieren voor hun geld
We weten ook dat de directie op een bepaald moment eieren voor haar geld kiest. Want als mede-aandeelhouders denken zij uiteraard óók aan de vette winst die ze na een overname op hun persoonlijke bankrekening kunnen bijschrijven.

Alles bij elkaar betekent dit wat ons betreft dat er bijna geen risico aan dit aandeel kleeft.

Grote kans op overname. Snelle koerswinst.
Ofwel halen we binnen enkele maanden een koerswinst van 30, 40 of zelfs 50% binnen. Ofwel gaan we voor het door ons berekende lange termijn koerspotentieel van 250%.

Wij achten de kans op een overname groter. In dat geval halen we met dit aandeel even snel 30% tot 50% koerswinst binnen!

Kan je zó een prachtkans aan je voorbij laten gaan? Lijkt mij van niet!
Klik hier om het splinternieuwe “Super Rendement Rapport” direct te bestellen!