Een ongekende winstexplosie

Ik liet u daarin zien dat de winst van de voor ons nieuwe “Super Rendement Rapport” geselecteerde goudproducent maar liefst zes keer zo hard stijgt als de goudprijs.

En dat die winst nóg harder zal stijgen door een jaarlijks stijgende goudproductie.

Logisch gevolg
Het logische gevolg van een zes keer zo hard stijgende winst, is dat de koers van het aandeel ook zes keer zo hard stijgt.

Zes keer zo hard. Dat lijkt ongelofelijk. Maar dat is precies wat we veel goud- en zilveraandelen in de eerste helft van 2016 zagen doen.

Technisch plaatje is fenomenaal
Zoals we hieronder op de koersgrafiek van goud zien, is het technische plaatje niet gewoon goed, maar zelfs fenomenaal goed.

We gaan richting een herhaling van wat we in de eerste helft van 2016 al zagen. Forse stijging van de goudprijs. Goud- en zilveraandelen die zes keer zo hard in koers stijgen.

Fantastisch nieuws!
Daar bovenop zagen we deze week fantastisch nieuws over één van de aandelen die we vorige week als EXTRA GOUDTIP naar onze TopAandelen-abonnees stuurden.

De directie van dat bedrijf berichtte dat de bouw van een grote, nieuwe goudmijn voor 99,9% is voltooid, dat de mijn volgende week in productie gaat, en dat de totale productie volgend jaar met maar liefst 70% zal stijgen.

Ongekende winstexplosie
70% hogere goudproductie. Combineer dat met een fors stijgende goudprijs. Dat gaat een ongekende winstexplosie opleveren!

Het mooiste van dit alles is nog dat dit nieuws totáál niet in de prijs van het aandeel is verwerkt. Waardoor je het nu nog ongekend goedkoop kunt aankopen.

Naast twee andere (vorige week verstuurde) goudtips, ontvangt u deze extra supertip helemaal gratis bij een nieuw TopAandelen-abonnement.

Profiteer van deze ongekende winstexplosie!
Klik hier om u snel TopAandelen-abonnee te worden