Een raket onder onze uranium aandelen!

Toeval of niet, nog geen week nadat ik u uitgebreid heb verteld over kernenergie en over de aandelen uit ons uraniumrapport, kwam er nieuws dat de uraniumprijs én onze aandelen fors deed stijgen.

Gisteren maakte Kazakhstan, één van ’s werelds grootste producenten bekend dat het de komende drie jaar maar liefst 20% minder uranium verwacht te produceren.

Dat is wat je noemt een heuse supply shock.

Kazakhstan heeft een raket onder de uraniumprijs en onder de koersen van uraniumaandelen geplaatst.

Dit is de start van een jarenlange, enorme bull markt
In mijn artikel van vorige week zagen we op onderstaande grafiek hoe hard de uraniumproductie de afgelopen drie jaar al is gedaald.

Dit nieuws vertelt ons dat die daling de komende jaren zal doorzetten.

Een luid klinkende bel
Juist terwijl veel grote landen volop kerncentrales aan het bouwen zijn! Juist terwijl er de komende jaren dus veel meer uranium nodig gaat zijn!

Dit nieuws, beste lezer, moeten we beschouwen als een zeer luid klinkende bel. Dit is het begin van de bull markt. Een enorme bull markt die nog jarenlang gaat aanhouden. Ik ga vandaag bijkopen. Fors bijkopen.

Zelfs de zwakste aandelen stegen 2000% in koers!
Tijdens de vorige bull markt (2001-2007) zagen we koersstijgingen van 3.000 tot zelfs 10.000 procent.

Sterker nog, zelfs de aandelen van de zwakste, slechtst producerende uraniumproducenten stegen met 2000% in koers!

De situatie op de uranium-markt is nu veel extremer dan in 2001. Waardoor de komende bull markt ook veel heviger gaat zijn. Waardoor er zelfs nóg grotere koerswinsten te behalen zijn.

De allerbeste uraniumaandelen
Voor ons uraniumrapport selecteerden we voor u de vier beste uranium-aandelen. Aandelen met een ongelofelijk hoog koerspotentieel.

Dit soort rapporten sturen we normaal gezien alleen naar onze TopAandelen-jaarabonnees, als onderdeel van de bijbehorende VIP-behandeling.

Inschrijving verlengd tot vandaag
Als gevolg van het hierboven vermelde nieuws, hebben we besloten om de inschrijving voor een los nummer te verlengen tot vandaag.

Want het lijkt er nu zéér sterk op dat dit de allerlaatste kans is om maximaal van deze enorme bull-markt te profiteren.

De koersen van onze uranium aandelen kunnen nu in korte tijd ongekend hard verder stijgen.

De allerlaatste enorme kans!
Als u het rapport nog niet in uw bezit hebt, dan is dit voor u de allerlaatste enorme kans om de komende jaren onvoorstelbare koerswinsten te behalen.

Alleen vandaag nog als los rapport beschikbaar!
Bestel hier het unieke uraniumrapport.

 

 

Deel dit artikel per mail of via uw sociale media:

Facebook  
Twitter  
WhatsApp  
Google+  
LinkedIn  
Email  
Addthis