Eindelijk een correctie?

De goudprijs lijkt de afgelopen dagen eindelijk een correctie te hebben ingezet. Ik hoop van harte dat die correctie nu doorzet. 

Het klinkt misschien raar voor iemand die een behoorlijk groot bedrag in goud- en zilveraandelen heeft zitten, maar ik word er vrolijk van. Ik wil niet dat goud en zilver te snel te populair worden bij de grote massa.

Correcties zijn gezond
Van correcties worden beleggers die niet weten waaróm ze in goud- en zilveraandelen beleggen nerveus. Zij worden uit de markt geschud. Beleggers die begrijpen welke enorme winsten er de komende jaren te halen zijn, gebruiken een correctie juist om bij te kopen.

Op de grafiek zien we dat de goudprijs dit jaar al steeg van $1050 naar $1280. Een correctie richting op zijn minst $1180 is de normaalste zaak van de wereld. Is zelfs zeer gezond.

Ik ga bijkopen. Fors bijkopen!
Bij de extra tips die we de afgelopen twee maanden naar onze TopAandelen-abonnees stuurden, hebben we vermeld dat je daar rekening mee moet houden. Dat je een correctie kunt gebruiken om bij te kopen.

En dit is het beste scenario dat je kunt krijgen. Een forse uitbraak omhoog, gevolgd door een correctie. Ik ga daarom de komende dagen/weken absoluut bijkopen. Fors bijkopen!

Als je écht rijk wilt worden…
Want als je écht rijk wilt worden, dan moet je nú in goud- en zilveraandelen beleggen. De afgelopen weken stuurden we al 9 extra goudtips en 2 extra zilvertips naar onze TopAandelen-abonnees.

Van de allerbeste goudaandelen die wij konden vinden. Aandelen die de komende jaren met duizenden procenten in koers gaan stijgen.

Door vandaag TopAandelen-abonnee te worden, pak je dus in één keer 9 of 11 extra tips mee! En we gaan er de komende weken/maanden méér uitsturen.

Allemaal goud- en zilveraandelen die de komende jaren onvoorstelbaar hard in koers gaan stijgen.

Zorg dat je daarvan profiteert!
Meld u hier aan voor een TopAandelen-abonnement