Enorm dividend. Duizenden procenten koerspotentieel.

Een spotgoedkoop aandeel van een bedrijf dat door een moeilijk laatste kwartaal een dividend uitkeert dat op jaarbasis slechts 8% van de huidige koers bedraagt.

Maar waarvan we weten dat het dividend zelfs kan oplopen tot 32% van de huidige koers. Een aandeel dat vorige week uitgebreid in de media kwam, en daardoor onder de aandacht van grotere groepen beleggers is gebracht.

Mede omdat 2015 volgens de directie zeer goed is begonnen, verwachten wij een fors hoger dividend én een snelle, forse koersstijging!

Huizenbouwer wiens winst ongekend hard groeit
Daarnaast een ongelofelijk goedkoop aandeel van een huizenbouwer die midden in de crisis is begonnen. Die zich in specifieke regio’s alleen op hogere inkomens richt. En die dit jaar en volgend jaar mega winstgroei gaat realiseren.

Een absoluut lot uit de loterij! Het aandeel noteert nog geen 10 keer de winst, terwijl die winst omhoog knált. Analisten verwachten voor komend jaar zelfs 83% winstgroei.

Honderden procenten rendement liggen voor het oprapen!

Goudaandeel met duizenden procenten koerspotentieel!
En als klap op de vuurpijl een aandeel van een goudproducent waarvan ik u vorige week al heb voorgerekend dat het daadwerkelijke koerspotentieel niet in de honderden, maar in de duizenden procenten loopt.

We weten sowieso al dat het aandeel bij een gemiddelde goudprijs van slechts $1450 maar liefst 375% hoger noteerde dan nu. Zonder enige vorm van hype.

Wat als goud de komende jaren naar $2.000 stijgt? Of naar de door Jim Rickards verwachte $7.000? Wat als de volgens mij onvermijdelijke hype aanbreekt waarbij beleggers blind 40 tot 50 keer de winst neertellen voor een goudaandeel?

Het daadwerkelijke koerspotentieel is niet te schatten!

Zó ongelofelijk goedkoop zijn deze aandelen!
Alle drie aandelen van bedrijven met een enorm solide balans. Met veel geld in kas. Met een toekomst die er ondanks (of juist dankzij) de huidige crisis zéér rooskleurig uitziet. Die dus financieel ijzersterk zijn, winst maken en forse winstgroei realiseren.

Aandelen die zó ongelofelijk goedkoop zijn, dat ze komend jaar met gemiddeld 146% in koers moeten stijgen om het beursgemiddelde van 17 keer de winst te noteren.

Bijna uitverkocht!
Drie ijzersterke toppers voor een lachwekkend lage prijs. En met ongekend hoog koerspotentieel. Wij verwachten binnen een jaar forse koersstijgingen!

Maar let op! Losse nummers van het “Super Rendement Rapport” zijn bijna aan het maximum dat we willen verkopen. De inschrijving kan daarom ieder moment worden gesloten! Klikt u daarom hier om het nog snel te bestellen.