Er ligt een prachtig paaskado voor u klaar!

Ik loop toch al wat jaartjes mee. Maar ik wil u even iets vertellen wat ik nog nooit eerder heb meegemaakt.

 

Voor ons nieuwe “Super Rendement Rapport” selecteerden we deze maand ook een aandeel dat volop profiteert van de lage olieprijs.

Stijgende vraag = stijgende prijzen = stijgende winst
De diensten die dit bedrijf levert, worden door de fors stijgende vraag steeds schaarser, waardoor het bedrijf steeds hogere tarieven kan rekenen. En waardoor de winst fors stijgt.

Stijgende tarieven door teveel vraag. De droom van iedere ondernemer.

Wij selecteerden dit aandeel mede op basis van de onder meer op Yahoo!Finance vermelde winstverwachting. Op basis daarvan noteerde het aandeel 13 keer de winst. Gezien de forse winstgroei een zéér aantrekkelijke prijs.

Directie verwacht drie keer meer winst
Toen we het aandeel daarna verder onderzochten, ontdekten we echter dat de directie op basis van de huidige tarieven een winst verwacht die maar liefst 3 keer zo hoog is als wat de analisten verwachten.

Op basis van wat de directie verwacht, noteert het aandeel slechts 4 keer de winst. Terwijl de winst véél harder stijgt!

Tarieven zullen alleen maar verder stijgen
En dat terwijl wij juist verwachten dat de vraag naar de diensten van dit bedrijf het komende jaar alleen maar verder zal stijgen. Dat daardoor ook de tarieven steeds hoger zullen worden. En dus dat de winst nóg een stuk hoger zal worden.

Dat gaat enorme positieve verrassingen geven bij de komende kwartaalcijfers!

Dit is een kadootje!
Als straks de eerste kwartaalcijfers bekend worden, is de kans zéér groot dat de koers direct daarna keihard omhoog knalt. En in enkele maanden tijd met 100% tot misschien zelfs 200% stijgt.

Want zodra beleggers zich realiseren dat de daadwerkelijke winst drie keer zo hoog is als nu door analisten wordt verwacht, is het alleen maar logisch dat ook de koers van het aandeel minimaal drie keer zo hoog noteert.

100% tot 200% in een paar maanden tijd
Dit is een prachtig paaskado!
Je hoeft het alleen nog maar uit te pakken.
Bestel snel het nieuwe “Super Rendement Rapport”!