Ga niet de slimme jongen uithangen

Dinsdag vertelde ik u in dit artikel al over de diverse mails die we van TopAandelen-abonnees ontvingen met de vraag of het niet een goed idee is om winst te nemen op enkele goud- en zilveraandelen.

En ik vertelde u waarom ik dat absoluut niet doe. Ik verwacht duizenden procenten koersstijging. Ik ga daarom wel bijkopen. Maar gekochte aandelen houd ik rustig vast.

Verkopen en na correctie terug kopen?
Een andere vraag die we van een paar abonnees ontvingen, was of het misschien een goed idee is om te verkopen na een stevige stijging, om vervolgens terug in te stappen na een correctie.

Traden dus.

Dit jaar hebben we echter al diverse keren gedacht dat goud- en zilveraandelen rijp waren voor een correctie. Waarna ze hun stijging vrolijk doorzetten.

Als je een aandeel verkoopt, en de koers stijgt vervolgens door, dan loop je achter de feiten aan. Dan ga je knarsetandend zitten wachten op een correctie. Terwijl je enorme koerswinsten misloopt.

Ik ga niet verkopen. Wél bijkopen.
Mijn vaste overtuiging is dat goud en zilver pas aan het zéér prille begin staan van een jarenlange, ongekende stijging.

Ik ga daarom van correcties gebruik maken om bij te kopen. Maar ik ga de komende jaren geen enkel goud- of zilveraandeel verkopen.

En ik ga al helemáál niet traden.

Als je voor de komende jaren duizenden procenten koersstijging verwacht, waarom zou je dan gaan proberen om de (extra) slimme jongen uit te hangen?

Uiteraard staat het eenieder vrij om (deels) winst te nemen of te gaan traden. Maar ik ga mijn goud- en zilveraandelen nog jarenlang vast houden.

Meeprofiteren van de extra goud- en zilvertips?
Als nieuwe TopAandelen-abonnee ontvangt u alle extra goud- en zilvertips die we de afgelopen maanden hebben uitgestuurd.

Profiteer maximaal van de fors stijgende goud- en zilverprijs.
Klik hier om u snel aan te melden!