Gebrek aan logica geeft enorme kansen

Als u gisteren dit artikel hebt gelezen, dan is het goed mogelijk dat u zich hebt afgevraagd hoe het kan dat de koers van een aandeel zo hard daalt, terwijl er juist alleen maar positief nieuws is.

Stuff gets stupid on the way up. And stuff gets stupid on the way down.

Deze zin las ik eerder deze maand. Geschreven door Jared Dillian. Daarin zit het simpele, maar volledige antwoord.

Hetzelfde, maar dan omgekeerd
Over Twitter vertelde ik u vorige week nog. Is een bedrijf dat ieder kwartaal meer dan $100 miljoen verlies lijdt. Zou zonder beursgang al lang failliet zijn geweest.

Hoe kan het dat beleggers nog steeds $18 voor een aandeel Twitter betalen? En waarom betaalden beleggers nog geen jaar geleden zelfs meer dan $50 voor een aandeel Twitter?

En zo hebben we voor ons rapport “De Nieuwe Internet Hype” nog een stuk of 15 aandelen geselecteerd.
Beleggers betalen belachelijke prijzen voor waardeloze aandelen. Net als eind jaren ’90.
En net als toen, is die bubbel nu aan het barsten.

Bij aandelen zoals Twitter zien we exact hetzelfde als bij het aandeel waarvoor ik de komende jaren 5000% koerswinst verwacht. Maar dan omgekeerd.

Beleggers laten zich gek maken
De Amerikaanse beurs is een markt. En een markt bestaat uit mensen. In dit geval noemen we die mensen beleggers. En beleggers laten zich gek maken. Oók professionele beleggers!

De afgelopen tijd hebben beleggers alles wat met grondstoffen te maken heeft in de verkoop gegooid. Zonder nadenken. Daardoor is het door ons geselecteerde aandeel zo ongelofelijk goedkoop geworden.

Wij denken dat dit voor wat betreft ons aandeel onterecht is. De directieleden van dit bedrijf trouwens ook, want zij kochten miljoenen aandelen. Van hun eigen geld.

Ik heb gisteren bijgekocht. Ga nog meer bijkopen.
Ik vertelde u gisteren al dat ik er niet van op zal kijken als de koers van dit aandeel de komende jaren met 5000% gaat stijgen.

Ik heb dit aandeel eerder deze week al bijgekocht. Gisteren heb ik nog meer bijgekocht. En ik ga komende week nóg meer bijkopen.

Dit de grootste kans die ik in mijn beleggersleven ooit tegen ben gekomen.

Ik ga vol voor 5000% koerswinst. U ook?
Klik hier om TopAandelen-jaarabonnee te worden