Gemiddeld 1350% koersstijging!

Deze week vroegen verschillende lezers ons of de koersen van goud- en zilveraandelen niet te hard zijn gestegen.

Wat mij betreft is dat absoluut niet het geval.

Het feit dat veel beleggers zo denken, is op zichzelf al een indicatie dat deze bull markt nog een lange weg te gaan heeft.

Focus op lange termijn
Zelf ga ik pas over verkopen nadenken als we rond goudaandelen hetzelfde sfeertje zien dat we nu rond de big tech-aandelen zien. Als werkelijk iedereen straks denkt dat goudaandelen alléén maar kunnen stijgen.

Natuurlijk zullen er correcties komen. Alleen weet niemand wanneer. Als je dat niet vooraf kunt weten, waarom zou je ze dan proberen om te voorspellen?

Persoonlijk richt ik mij daarom op de lange termijn.

1350% stijging tijdens normale economie
Onderstaande koersgrafiek helpt om een goed idee te krijgen van hoeveel koerspotentieel goud- en zilveraandelen nog voor de boeg hebben.

De index van goudaandelen (dus het gemiddelde goudaandeel) steeg tijdens de bull markt van 2000 tot 2008 met maar liefst 1350%.

Dat terwijl de economie in die jaren redelijk normaal functioneerde, staatsschulden véél lager waren dan nu, staatsobligaties en spaargeld nog een normale rente opleverden, en centrale banken géén geld printten.

Hoe anders is de situatie nu!

Koersen zullen nu véél harder dan 1350% stijgen
We weten allemaal dat de economie nu in een zware recessie (of zelfs depressie) zit, dat staatsschulden ongekend hard oplopen en dat de rente op staatsobligaties en spaargeld 0% tot zelfs negatief is.

Daar bovenop zien we dat centrale banken in een ongelofelijk tempo ongekende hoeveelheden geld printen. Zie onderstaande tweet.

Neem daar nog bij wat ik u gisteren vertelde. Dat centrale bankiers officieel waarschuwen dat ze inflatie omhoog willen jagen.

Voeg je al die enorme verschillen tussen toen en nu bij elkaar, dan weet je dat de koersen van goudaandelen nu véél harder zullen stijgen dan 1350%.

Profiteer daarvan!

Helemaal gratis
De afgelopen tijd stuurden we al diverse extra goud/zilvertips naar onze TopAandelen-abonnees.

Daarnaast stuurden we ze dinsdag een extra uraniumtip.

Als nieuwe TopAandelen-abonnee ontvangt u al deze extra tips helemaal gratis als extra service bij uw abonnement.

En daar bovenop ontvangt u het unieke “Penny Stock Rapport” waar ik u anderhalve week geleden nog over vertelde.

Lange termijn koerspotentieel: Véél meer dan 1000%.

Profiteer maximaal van deze enorme bull markt!
Klik hier om snel TopAandelen-abonnee te worden.