Goed nieuws over goud!

Dinsdag wees ik u in dit artikel al op een tweet van Peter Brandt.

Deze man is niet alleen één van de besten op zijn vakgebied, maar is daarnaast iemand die volledig neutraal naar de beurs, goud, zilver, aandelen, grondstoffen, valuta kijkt.

Quite impressed
Hij baseert zijn oordeel enkel en alleen op wat de koersgrafiek en technische indicatoren hem vertellen. Daarom vind ik het extra waardevol dat hij gisteren deze Tweet de wereld instuurde.

Voor het eerst in een redelijk lange tijd ziet hij positieve ontwikkelingen op de koersgrafieken van goud en zilver. Is hij zelfs quite impressed.

Index goudaandelen staat op uitbreken
Ik heb vervolgens zelf even de koersgrafiek van de HUI-X, ofwel de index voor goudaandelen erbij gepakt. Zie hieronder.

We zien op deze grafiek dat zich de afgelopen maanden een licht dalende wedge heeft gevormd, met maar liefst drie bodems en drie toppen.

Als de koers omhoog door de bovenste witte lijn uitbreekt, dan hebben we een dijk van een koopsignaal. Dan ligt de weg open voor snelle, forse koersstijgingen van goud- en zilveraandelen.

We houden de koersgrafieken van onze goud- en zilveraandelen vanaf nu extra scherp in de gaten.

We gaan EXTRA TIPS uitsturen!
Eerst willen we de index zien uitbreken. Vervolgens gaan we naar onze TopAandelen-abonnees EXTRA TIPS uitsturen voor onze goud- en zilveraandelen zodra de koersgrafieken ons koopsignalen geven.

Zo gaat u als TopAandelen-abonnee volle bak profiteren van de snelle, forse koersstijgingen die er voor goud- en zilveraandelen aan zitten te komen.

Grote kans dat we volgende week al de eerste EXTRA TIPS gaan uitsturen.

Meeprofiteren?
Klik dan hier om snel TopAandelen-abonnee te worden!