Goedkoper dan dit ga je nergens vinden!

Een spotgoedkoop aandeel van een superwinstgevend Amerikaans bedrijf in de energiesector dat de afgelopen jaren stevig heeft gereorganiseerd en daar nu de vruchten van plukt.

Groeit organisch én door overnames, en werkt voor 80% met langjarige contracten waardoor omzet voor de komende jaren nu al is gegarandeerd.

Winst groeit dit jaar met meer dan 100% en volgend jaar met nog eens 40%.

Dit aandeel koop je voor slechts 9 keer de voor komend jaar verwachte winst. De helft van de prijs die je gemiddeld voor een aandeel betaalt!

En het 2% jaarlijkse dividend is daarnaast mooi meegenomen!

Profiteer van de hype die zal losbarsten!
Daarnaast een fantastisch aandeel van een prominente bouwer van infrastructuur, wiens orderportefeuille nu al uitpuilt.

Noteert slechts 10 keer de voor komend jaar verwachte winst terwijl het bedrijf maar liefst 58% winstgroei realiseert.

Zodra Trump straks zijn $1000-$1500 miljard mega-investering in de decennia lang verwaarloosde Amerikaanse infrastructuur aankondigt, zal de orderportefeuille helemáál door het dak gaan.

Dit gaat feest worden, want na Trump’s aankondiging gaat er een hype in infrastructuur-aandelen losbarsten!

Met dit aandeel profiteer je vanaf het begin van de losbarstende hype!

Het goedkoopste aandeel in zéér lange tijd
Tot slot ontdekten we voor u de absolute klapper van het jaar. Het goedkoopste aandeel dat we in zéér lange tijd tegen zijn gekomen.

Een klein aandeeltje van een supergoed presterend, gestaag groeiend bedrijf dat enorm profiteert van de reeds in gang gezette vergrijzing.

Is de grootste speler in een totaal versplinterde markt, waardoor het slim profiteert van de onbeperkte mogelijkheden tot uitbreiding.

Beleggers zien dit kleine aandeel volledig over hoofd. Terwijl de winst dit jaar met 62% groeit en komend jaar met nog eens 100%, kan je dit aandeel nu kopen voor slechts 4 keer de voor komend jaar verwachte winst.

Goedkoper dan dit ga je nergens vinden.

Directie bezit 28% van de aandelen en kocht in augustus nog bij. Zij weten het beste van iedereen hoe de toekomst eruit zit!

Zó ongelofelijk goedkoop zijn deze aandelen!
U zult ongetwijfeld wel eens van de PEG-ratio hebben gehoord. Price Earnings gedeeld door Growth. De markt beschouwt aandelen met een PEG-ratio lager dan 1 als goedkoop.

Deze drie ongekend goedkope topaandelen hebben een gemiddelde PEG-ratio van slechts 0,12.

Dat betekent dat je effectief 88% korting hebt op deze aandelen. En dat ze binnen een jaar met 733% in koers moeten stijgen om de PEG-ratio op 1 te laten uitkomen.

Om volgens de regels van de beurs normaal gewaardeerd te worden.

Bijna uitverkocht
Maar let op! Losse nummers van het “Super Rendement Rapport” zijn bijna aan het maximum dat we willen verkopen. Inschrijving kan daarom ieder moment worden gesloten! Klikt u daarom hier om het nog snel te bestellen.

 

 

Deel dit artikel per mail of via uw sociale media:

Facebook  
Twitter  
WhatsApp  
Google+  
LinkedIn  
Email  
Addthis