Goudprijs nu rijp voor correctie?

Vrijdag steeg de goudprijs, maar daalden de koersen van goud- en zilveraandelen. Eenieder die al een tijdje goud- en zilveraandelen in bezit heeft, weet dat dit maar zelden gebeurt.

Gisteren was een nog vreemdere dag. Terwijl de goudprijs per saldo op haar plaats bleef, daalden de koersen van goud- en zilveraandelen fors.

Het lijkt er sterk op dat de markt anticipeert op een naderende correctie van de goudprijs.

Op zich is daar niets vreemds aan, want de goudprijs steeg vanaf de medio december neergezette bodem van $1123 zonder noemenswaardige correctie door naar $1263 gisteren.

Precies zoals we het graag willen
Vrijdag vertelde ik u al dat ik zeer blij ben met het feit dat de goudprijs stijgt, terwijl het sentiment negatief is. Vanuit dat oogpunt ben ik ook blij als goud nu even richting $1200 corrigeert.

Buiten het feit dat correcties noodzakelijk en gezond zijn, weten we daardoor zeker dat de grote massa nog een tijd lang geen oog voor goud en zilver zal hebben.

Dat is precies zoals we het graag willen.

De kans dat we deze week nieuwe extra tips gaan uitsturen, is nu wel fors gedaald. Het lijkt ons ook verstandig om nu niet bij te kopen, maar even af te wachten en te kijken of de goudprijs inderdaad richting $1200 gaat corrigeren.

Ook al is de korte termijn zéér moeilijk te voorspellen.

Profiteer van onze extra goud- en zilvertips
Als nieuwe TopAandelen-abonnee ontvangt u uiteraard wel de drie extra goud-/zilvertips die we eerder deze maand hebben uitgestuurd. Deze aandelen zijn de beste kandidaten om de komende maanden het hardste in koers te stijgen.

Daarnaast ontvangt u alle vorig jaar uitgestuurde extra goud- en zilvertips. Aandelen die de komende jaren met duizenden procenten in koers kunnen stijgen!

En uiteraard bent u er als eerste bij als we straks opnieuw extra goud- en zilvertips gaan uitsturen.

Duizenden procenten koerswinst? Inderdaad!
Klik hier om snel TopAandelen-abonnee te worden!