Goudprijs rijp voor nieuwe stijging

Goed nieuws!

De goudprijs is (bijna) rijp voor een nieuwe stijging. De goudprijs corrigeerde afgelopen week naar $1225, terwijl de koersen van goud- en zilveraandelen uiteraard harder corrigeerden.

Op het plaatje hieronder laat Jesse Felder maar liefst drie belangrijke indicatoren zien, die erop duiden dat het een zeer goed moment is om goudaandelen (bij) te kopen.

Drie technische indicaties
Ten eerste het zogenaamde Head & Shoulders patroon op de middelste koersgrafiek. Ten tweede het Tom Demark 9-13-9 signaal en ten derde de MACD divergentie.

Renteverhoging leidt tot stijgende goudprijs
Daarnaast zagen we in december 2015 én in december 2016 dat de goudprijs daalde door de zogenaamde angst voor een renteverhoging, maar vervolgens fors steeg nadat de Fed de rente daadwerkelijk verhoogde.

Alle Fed-volgers zijn het erover eens dat de Fed volgende week weer de rente gaat verhogen.

Als je de hierboven vermelde technische signalen, de huidige 2,5% inflatie in de VS, en de reactie van de goudprijs op renteverhogingen bij elkaar voegt, dan is de kans zéér groot dat de goudprijs op zijn laatst volgende week een forse stijging zal inzetten.

Nu bijkopen?
Als u TopAandelen-abonnee bent, en u hebt lef, dan kunt u ervoor kiezen om juist nu bij te kopen. Uiteraard sturen we u een mail zodra we de koersen van goud- en zilveraandelen zien uitbreken.

Ik ga deze week in ieder geval bijkopen!

Als nieuwe TopAandelen-abonnee ontvangt u van ons alle eerder dit jaar en vorig jaar uitgestuurde extra goud- en zilvertips. Klik hier om abonnee te worden!