Hebt u deze al gezien?

Gisteren liet ik u in dit artikel al zien hoe hard de koers van een goudaandeel tijdens een bull markt in goud kan stijgen.

Dat de koersen van goud- en zilveraandelen ongekend hard kunnen stijgen, wordt inderdaad een stuk geloofwaardiger als je weet dat dit in het verleden al eerder is gebeurd.

5740% koersstijging
Mocht u trouwens denken dat de koersgrafiek die ik u gisteren liet zien een uitzondering was, dan heb ik er hieronder nog één voor u.

 

De koers van dit goudaandeel steeg tussen 1985 en 1996 met maar liefst 5740%. Dan praat je écht over duizenden procenten!

Duizenden procenten koersstijging voor de boeg
We hebben ons reeds eerder uitgebrachte speciale rapport bijgewerkt om ervoor te zorgen dat u, ook als u geen TopAandelen-abonnee bent, zo maximaal mogelijk kunt profiteren van de komende hype in goud- en zilveraandelen.

Als TopAandelen-abonnee ontvang je een pak méér tips, en ga je nog harder profiteren van de enorme koersstijgingen die goud- en zilveraandelen nog voor de boeg hebben.

De beste goud- en zilveraandelen
In dit speciale rapport hebben we twee goudaandelen + twee zilveraandelen voor u geselecteerd. Daarbij hebben we ervoor gezorgd dat alle vier de aandelen voldoen aan onderstaande kenmerken:

    • ijzersterke balans
    • stijgende productie
    • dalende productiekosten

Zekerheid, stijgende omzet, dalende kosten
Een ijzersterke balans biedt extra zekerheid. Terwijl het bedrijf tegelijk genoeg geld heeft om door slimme overnames extra hard te groeien.

Stijgende productie resulteert direct in stijgende omzet. En als je daar dalende productiekosten bij doet, dan stijgt de netto-winst nog een stuk harder.

Duizenden procenten koersstijging
En uiteraard resulteert een stijgende goudprijs in extra omzet, waarvoor géén extra kosten moeten worden gemaakt. Waardoor we tot deze simpele, maar zeer duidelijke conclusie komen.

Stijgende goudprijs + stijgende productie = gigantische winststijging

En een gigantische winststijging resulteert uiteraard in een gigantische koersstijging.

Goud gaat naar $10.000
Ik herhaal het nog een keer. Goud gaat naar $10.000. En daarna nog véél hoger.

De voor dit speciale rapport geselecteerde goud- en zilveraandelen zijn superkandidaten om duizenden procenten in koers te stijgen.

Alleen dit weekend nog
Let op. De aandelen uit dit speciale rapport hebben we de afgelopen periode alléén naar onze TopAandelen halfjaar- en jaarabonnees gestuurd.

Inschrijving is alleen dit weekend nog open!

Reageer snel, zodat je maximaal profiteert!
Klik hier om dit speciale goud/zilverrapport te bestellen.

 

 

Deel dit artikel per mail of via uw sociale media:

Facebook 
Twitter 
WhatsApp 
Google+ 
LinkedIn 
Email 
Addthis