Het komt vaker voor dan je denkt

Als ik in deze nieuwsbrief schrijf dat een TopAandeel een koerspotentieel van bijvoorbeeld 300% heeft, dan krijgen we wel eens het verwijt dat we u onrealistische verwachtingen voorschotelen.

 

Zo ook toen ik eind januari schreef over het door ons geselecteerde zilveraandeel, waarvan ik persoonlijk fors meer dan 1000% winst verwacht. Terwijl ik in dit artikel zelfs het rekensommetje maakte (aandeel staat nu al 70% hoger, maar ik ga het nog lang niet verkopen!).

Even wat feiten opgezocht
Op de Amerikaanse beurs noteren 4409 aandelen waarvan het dagelijkse handelsvolume naar onze maatstaven hoog genoeg is om erin te beleggen.

Daarvan zijn het afgelopen jaar maar liefst 364 aandelen met meer dan 100% gestegen. En van deze 364 aandelen steeg een derde deel zelfs met meer dan 200%!

Biotech- en Internet Hype
Ik vertel u er direct bij dat een groot deel hiervan gerelateerd zijn aan de biotech- en internet-hype van het afgelopen jaar. Maar er zijn ook genoeg andere aandelen die afgelopen jaar met meer dan 100% in koers stegen.

De hypes die nog gaan komen
Daar komt bij dat deze twee hypes straks voorbij zullen zijn. En dat wij ervan overtuigd zijn dat daarna een hype in goud/zilver en een enorme bull markt in uranium volgt.

Koersstijgingen van meer dan 100% in een jaar tijd komen dus vaker voor dan je zou denken.

Mikken op hoog koerspotentieel
Een langere termijn koerspotentieel van honderden procenten is dus absoluut niet zo onrealistisch als het op het eerste gezicht lijkt. Vooral niet als je het op basis van beschikbare feiten en cijfers berekent.

Met onze TopAandelen service mikken we op hoog koerspotentieel door de goedkoopste aandelen van de best presterende bedrijven te selecteren.

Gratis rapport
In een gratis rapport vertellen we u uitgebreid hoe wij te werk gaan bij het selecteren van aandelen voor ons “Super Rendement Rapport”.
Klikt u hier om dit gratis rapport aan te vragen.