Hoog dividend + enorm koerspotentieel

Een supergoedkoop aandeel van een bedrijf dat unieke medicijnen tegen onder meer epilepsie en ADHD ontwikkelt. Wiens omzet de afgelopen twee jaar met maar liefst 1000% is gestegen.

Een bedrijf dat nu een omzet heeft van $125 miljoen. In een markt die bijna $6 miljard groot is. Enorm marktpotentieel!

Geen wonder dat de winst dit jaar met ruim 300% stijgt. Terwijl analisten voor de komende jaren gemiddeld 70% jaarlijkse winstgroei verwachten.

ONGELOFELIJK dat je zó een superaandeel voor slechts 14 keer de winst kunt aankopen!

Enorm concurrentievoordeel
Daarnaast een aandeel van een bedrijf dat in een absolute groeimarkt actief is. En dat door ultramodern en milieubewust te produceren een enorm voordeel heeft tegenover haar concurrenten. Lagere kostprijs, hogere winstmarges.

Noteert slechts 13 keer de jaarwinst, terwijl voor dit jaar maar liefst 44% winstgroei wordt verwacht.

Als Yellen de rente terug verlaagt (gaat dit jaar absoluut gebeuren), dan zal de winst van dit bedrijf zelfs nog een stuk harder stijgen!

10% dividend + enorm koerspotentieel
En als klap op de vuurpijl een ongekend goedkoop aandeel van een innovatief bedrijf dat brandstof produceert uit biomassa. Dat daarmee energiecentrales en bedrijven helpt om energiekosten én CO2-uitstoot zéér fors te verlagen.

Dit aandeel noteert slechts 11 keer de winst, noteert 20% lager dan de boekwaarde én heeft een dividendrendement van maar liefst 10%!

En omdat het forse jaarlijkse winstgroei realiseert, zal het dividend ook fors stijgen!

Dit is tegelijk een hoog dividend-aandeel, een zwaar ondergewaardeerd value-aandeel én een groei-aandeel. En dus interessant voor alle soorten beleggers.
Koers is nu al aan het stijgen!

Zó ongelofelijk goedkoop zijn deze aandelen!
Wel eens van de PEG-ratio gehoord? Price Earnings gedeeld door Growth. De markt beschouwt aandelen met een PEG-ratio lager dan 1 als goedkoop.

Deze drie aandelen hebben een gemiddelde PEG-ratio van slechts 0,24.

Dat betekent dat je effectief 76% korting hebt op deze aandelen. En dat ze met gemiddeld 317% in koers moeten stijgen om de PEG-ratio op 1 te laten uitkomen.

Om volgens de beurs normaal gewaardeerd te worden.

Dat lijkt me binnen een jaar een beetje te optimistisch. Maar de koersen van deze aandelen moeten komend jaar wél met minstens 120% omhoog!

Bijna uitverkocht!
Drie ijzersterke toppers voor een lachwekkend lage prijs. En met ongekend hoog koerspotentieel. Wij verwachten binnen een jaar forse koersstijgingen!

Maar let op! Losse nummers van het “Super Rendement Rapport” zijn bijna aan het maximum dat we willen verkopen. De inschrijving kan daarom ieder moment worden gesloten! Klikt u daarom hier om het nog snel te bestellen.