Hoog dividend helpt je de winter door

Misschien is het u de laatste twee maanden opgevallen dat we voor ons “Super Rendement Rapport” behoorlijk wat aandelen hebben geselecteerd waaraan een zeer hoog dividendrendement kleeft.

Zoals ik u afgelopen dinsdag vertelde, is dat dividend zo hoog omdat de koersen van deze aandelen dit jaar fors zijn gedaald. Onterecht.

Uiteraard mag je een aandeel nooit alléén selecteren omdat er een hoog dividend aan kleeft.

Ideale belegging in onzekere tijden
Maar als je een hoog dividend krijgt op een aandeel van een bedrijf dat een sterke balans heeft, winst maakt én forse winstgroei verwacht, dan heb je in het huidige beursklimaat een ideale belegging.

Wát de koersen van dit soort aandelen de komende tijd ook doen, je ontvangt ieder kwartaal een dividend. En dat levert zelfs op kwartaalbasis al fors meer op dan een spaarrekening in een heel jaar.

Koersen én dividenden knallen straks omhoog
En zodra straks het onvermijdelijke QE for the People, ofwel Geld Printen voor de Bevolking begint, dan zit je juist met deze aandelen in pole position. Dan knallen koersen én dividenden enorm hard omhoog.

10 procent én 21 procent dividend
In ons nieuwe “Super Rendement Rapport” vindt u een aandeel met 10% én een aandeel met maar liefst 21% dividendrendement. Da’s 5% per kwartaal!
Klik hier om het snel te bestellen!