Ideaal moment voor goud!

In onze nieuwsbrief van gisteren liet ik u een paar voorbeelden zien van een sterk stijgende vraag naar fysiek goud in grote landen als China, India, Rusland, Duitsland en Turkije.

De dagprijs wordt echter bepaald op de futures markt. De tweet van Fred Hickey hieronder laat duidelijk zien waarom de goudprijs de afgelopen twee weken daalde én waarom de huidige situatie juist zeer positief is.Manipulatie steeds minder effectief
We zagen de afgelopen twee weken weer enorme verkooporders die op een rustig moment in de markt werden gedumpt.

De partij die dit doet heeft dus duidelijk als doel om te manipuleren. Wil voorkomen dat de goudprijs te dicht bij de belangrijke weerstand van $1365 komt.

Punt is alleen dat ingenomen short posities ook weer moeten worden gesloten. Dat betekent automatisch toekomstige kooporders.

We zien duidelijk dat het effect van dit soort manipulatie sterk is verminderd.

Zelfde situatie als eind 2015 en afgelopen zomer
Het positieve zit hem in het wekelijkse Commitment of Traders Report. Zie onderstaande tweet van dezelfde, altijd alles uitpluizende Fred Hickey.Managed Money (de speculanten) hebben nu een netto short positie. Dat hebben we in het verleden alleen eind 2015 én afgelopen zomer gezien. Beiden keren net voordat de goudprijs een forse stijging inzette.

Fred Hickey beschrijft de situatie per afgelopen dinsdag. Wat betekent dat de netto short positie in goud nu nóg groter is.

Dat betekent ook dat de goudprijs nu klaar is voor een forse stijging. Voor de definitieve uitbraak door de weerstand van $1365.

Prachtige indicatie
Bent u het met ons eens dat er voor de lange termijn geen limiet zal staan op de stijging van de goudprijs (zie dit artikel)?

Dan hebt u hier een prachtige indicatie dat dit een ideaal moment is om goudaandelen aan- of bij te kopen.

Want koersen van goud- en zilveraandelen zullen de komende jaren nog véél harder omhoog knallen dan de goudprijs.

Goede goud- en zilveraandelen zullen de komende jaren niet met honderden, maar met duizenden procenten in koers stijgen.

Duizenden procenten koerspotentieel
De afgelopen maanden stuurden we al elf extra goud- en zilvertips naar onze TopAandelen-abonnees.

Als nieuwe TopAandelen-abonnee ontvangt u al die 11 extra tips gratis als welkomstgeschenk.

Allemaal topkandidaten voor duizenden procenten koersstijging!
Klik hier om snel TopAandelen-abonnee te worden!