Ik geloofde mijn ogen niet!

De lange termijn vooruitzichten voor uranium zijn zéér positief. Alleen ontbrak het tot nu toe nog aan een trigger die de bull markt in gang zet.

Het lijkt er sterk op dat de coronacrisis die trigger gaat zijn. Zie onderstaande tweet.

Financial Times waarschuwt voor een supply shock. Want door het coronavirus hebben al minstens twee uraniummijnen hun productie moeten staken.

Uranium hamsteren
De kans is dan ook levensgroot dat beheerders van kerncentrales nu in de stress schieten. Dat ze uranium gaan hamsteren.

Tegelijk is de kans levensgroot dat beleggers door dit soort nieuwsberichten op uranium duiken. Net zoals ze dat in 2001 (begin vorige bull markt) deden.

Om die reden selecteerden we voor ons nieuwe “Super Rendement Rapport” een uniek uraniumaandeel dat we al een tijd lang op het oog hadden.

Een bedrijf dat de meest ideaal denkbare uraniumreserve bezit. Grote hoeveelheid met zéér hoge dichtheid, waardoor productie straks razend goedkoop zal zijn.

Ik geloofde mijn ogen niet!
In haar investor presentation geeft dit bedrijf aan hoeveel jaarlijkse cash flow ze bij een uraniumprijs van $50 per pond verwacht te genereren als de mijn straks in productie is.

Toen ik dat omrekende naar cash flow per aandeel, geloofde ik mijn ogen niet. Ik moest het nog een keer omrekenen om zeker te zijn!

Want uitgaande van een gemiddelde beurswaardering, kwam we op een koers die 3275% hoger is dan de huidige koers.

3275% koerspotentieel!
Bestel snel het nieuwe “Super Rendement Rapport