Kijk dat eens omhoog knallen!

We hebben het in deze nieuwsbrief vaak over goud, en iets minder vaak over zilver. Feit is echter dat zilver de komende jaren nog véél harder in prijs zal stijgen dan goud.

En daar zien we nu al de eerste tekenen van. De prijs van zilver steeg dit jaar al met 39% terwijl goud slechts 25% in prijs steeg.

Een dijk van een koopsignaal
En juist gisteren zagen we een dijk van een koopsignaal. Zie onderstaande grafiek.

De zilverprijs brak uit een stijgend trendkanaal omhoog. Op krachtige wijze. Dat is zowat het sterkste koopsignaal dat een koersgrafiek je kan geven!

Maar belangrijker is dat zilver nu ruim $19 noteert. En dat ik er absoluut van overtuigd ben dat zilver de komende jaren naar $200 gaat.

Zilver moet dus met nog 1000% omhoog. Duizend procent!

EXTRA BONUSTIP: Een ongekend goedkoop ZILVERaandeel!
De koersen van zilveraandelen zullen de komende jaren nog véél harder stijgen dan die van goudaandelen. En uiteraard veel harder dan de zilverprijs.

Normaal sturen we extra tips voor zilveraandelen alleen naar onze jaarabonnees. Maar deze maand bieden we u als EXTRA BONUS een zilveraandeel dat we vorige maand naar onze jaarabonnees hebben gestuurd.

Die staan daarmee inmiddels op een forse winst. Maar desondanks noteert het slechts 10 keer de voor komend jaar verwachte winst.

Da’s ongekend goedkoop voor een zilveraandeel!

Dit aandeel gaat de komende maanden fors verder in koers stijgen. En voor de komende jaren verwachten wij nog duizenden procenten koersstijging.

Deze fantastische extra tip sturen we u als bonus bij bestelling van een los nummer van het “Super Rendement Rapport”.

Profiteer van dit unieke cadeau!
Bestel hier het splinternieuwe “Super Rendement Rapport”

 

Meer EXTRA TIPS ontvangen?
Als abonnee ontvangt u nog véél meer extra tips. Deze week nog stuurden we onze TopAandelen-abonnees een nieuwe extra goudtip!

Als TopAandelen-abonnee profiteert u maximaal van de fors stijgende goud- en zilverprijs. Klik hier om u snel aan te melden!