Kijk ook even naar deze harde cijfers

Afgelopen vrijdag vertelde ik u in dit artikel hoeveel harder de koers van onze EXTRA BONUSTIP stijgt in vergelijking met de goudprijs. Hieronder maken we even dezelfde vergelijking voor zilver.

De prijs van zilver is wat later beginnen te stijgen omdat zilver ook als een industriële grondstof wordt gezien. De stijging werd half januari ingezet.

EXTRA ZILVERTIP
Hier geef ik u even de harde cijfers voor wat betreft de EXTRA ZILVERTIP die we vorige maand naar onze TopAandelen-Jaarabonnees stuurden.

Zilverprijs sinds 14 januari 2016: +13%
Koers EXTRA ZILVERTIP sinds 14 januari 2016: +100%

De koers van dit fantastische zilveraandeel steeg dus bijna acht keer zo hard als de zilverprijs. Terwijl de prijs van zilver op haar beurt weer véél harder zal stijgen dan de goudprijs.

We trekken die lijn even door
Als we er even vanuit gaan dat de zilverprijs terug stijgt naar de in 2011 bereikte top van $46,50, dan krijgen we de volgende cijfers:

Zilverprijs sinds 14 januari 2016: +236%
Koers EXTRA ZILVERTIP sinds 14 januari 2016: +1815%

Achttienhonderdenvijftien procent!

Maar de zilverprijs zal niet stijgen naar $46,50. De zilverprijs gaat naar $175. En waarschijnlijk zelfs veel hoger dan dat.

Duizenden procenten
Ik hoop dat dit u een goede indruk geeft van hoe gigantisch veel koerswinst hier te behalen valt. De koersen van zilveraandelen zullen de komende jaren nog veel harder stijgen dan die van goudaandelen.

Het zijn écht duizenden procenten koersstijging!

Deze EXTRA ZILVERTIP ontvangt u (uiteraard bovenop de extra goudtips) als nieuwe TopAandelen-jaarabonnee. En de komende weken/maanden zullen er meer volgen. Ook met zo een gigantisch koerspotentieel!

Duizenden procenten koerswinst
Die mag je écht niet laten lopen!

Klik hier om snel TopAandelen-jaarabonnee te worden