Koers zal met fors meer dan 1000% stijgen

Dinsdag vertelde ik u in dit artikel onder meer over het deze maand voor ons “Super Rendement Rapport” geselecteerde platinumaandeel, waarmee we meer dan 1000% koerswinst verwachten te behalen.

Veel lezers vinden dat een straffe uitspraak. Want zoiets kan je toch niet voorspellen?

Als je echter het verleden een beetje bestudeert, dan weet je dat er voor een grondstof/edelmetaal als platinum jarenlange periodes van prijsstijging zijn, gevolgd door jarenlange periodes van prijsdaling.

Een patroon dat zich altijd herhaalt.
Tijdens een periode van prijsdaling, krijgen zelfs de allerbeste platinumaandelen koersdalingen tot maar liefst 90% voor de kiezen. Maar tijdens de daarop volgende jarenlange periode van prijsstijging, zien we juist koersstijgingen van duizenden procenten.

Het is een patroon dat zich altijd herhaalt. Altijd.

Nu zitten we aan het eind van zo’n jarenlange periode van prijsdaling. De huidige marktprijs is lager dan de kostprijs. En we zien de jaarlijkse tekorten fors oplopen.

Jarenlange forse prijsstijging is onvermijdelijk
Eerst moet de platinumprijs omhoog. Dan worden ondernemers weer optimistisch en gaan weer investeren in nieuwe platinummijnen. Maar dan duurt het nog jaren voordat die nieuwe mijnen operationeel worden. En er nieuw platinum op de markt komt.

We weten dus al zeker dat er nog jarenlang een fors tekort aan platinum (en palladium) zal zijn. Daarom is een jarenlange, forse prijsstijging onvermijdelijk.

En daarom gaan we met het door ons ontdekte platinumaandeel de komende jaren zelfs véél meer dan 1000% koerswinst behalen.

Ik kan u nooit iets garanderen. Maar voor mij persoonlijk is dit zowat gegarandeerde koerswinst.

Alleen vandaag nog!
Alleen vandaag kunt u nog een los nummer van het “Super Rendement Rapport” bestellen. Met daarin drie ijzersterke toppers voor een lachwekkend lage prijs. En met ongekend hoog koerspotentieel.

En uiteraard met het hierboven beschreven aandeel waarvoor wij fors meer dan 1000% koerswinst verwachten. Klik hier om dit unieke rapport nog snel te bestellen!