Lang geleden dat we zulke goedkope aandelen ontdekten!

Een supergoedkoop aandeel van een financieel ijzersterk bedrijf dat energiecentrales door middel van slimme technologie en gespecialiseerde training helpt om veiliger, slimmer en vooral goedkoper te werken.

Juist als economische groei afneemt, stijgt voor zowat ieder bedrijf de noodzaak om op kosten te besparen.

De vraag naar de producten en diensten van dit bedrijf groeit dan ook hard.

Analisten verwachten dat de winstgroei in 2018 op ruim 70% zal uitkomen en dat die winst dit jaar nog eens met 42% stijgt.

Beleggers zien dit aandeel volledig over het hoofd, want je koopt het nu voor slechts 6 keer de voor dit jaar verwachte winst!

Bijna 300% koerspotentieel + hoog dividend
Daarnaast een aandeel van een bedrijf dat al jarenlang fantastisch presteert en dat alleen maar beter gaat presteren.

Een recessiebestendig bedrijf dat stap voor stap een enorme infrastructuur heeft opgebouwd, daar gestaag mee doorgaat, en haar inkomsten haalt uit vaste, langlopende contracten.

Analisten verwachten dat de winstgroei in 2018 op 17% zal uitkomen en dat de winst dit jaar met maar liefst 40% zal stijgen.

Dit prachtaandeel koop je voor slechts 8 keer de voor dit jaar verwachte winst. Niet zo gek dat we voor dit aandeel bijna 300% koerspotentieel berekenden.

Naast het enorme koerspotentieel levert dit aandeel bijna 4% dividendrendement op!

Belachelijk goedkoop. Oneindig koerspotentieel.
En als klap op de vuurpijl ontdekten we voor u één van de goedkoopste goudaandelen die je op de beurs kunt vinden. Noteert slechts 8,5 keer de voor dit jaar verwachte winst.

Heeft een unieke goudmijn die sinds vorig jaar in productie is en die vette winsten oplevert. Productie zal vanaf dit jaar met maar liefst 40% worden verhoogd.

Bezit een stuk land ter grootte van maar liefst 1250 km² waar nog veel meer goud in de grond zit.

Waardoor goudreserves zullen worden verhoogd én goudproductie op termijn nog veel verder zal stijgen.

Dit is één van de goedkoopste goudaandelen die op de beurs te vinden zijn, maar ook één van de goudaandelen met het hoogste winstpotentieel.

Dit aandeel heeft wat ons betreft oneindig hoog koerspotentieel!

Zó ongelofelijk goedkoop zijn deze aandelen!
U zult ongetwijfeld wel eens van de PEG-ratio hebben gehoord. Price Earnings gedeeld door Growth. De markt beschouwt aandelen met een PEG-ratio lager dan 1 als goedkoop.

Deze drie ongekend goedkope topaandelen hebben een gemiddelde PEG-ratio van slechts 0,08.

Dat betekent dat je effectief 92% korting hebt op deze aandelen. En dat ze binnen een jaar met 1150% in koers moeten stijgen om de PEG-ratio op 1 te laten uitkomen.

Om volgens de regels van de beurs normaal gewaardeerd te worden.

Uiteraard is 1150% geen realistische verwachting. Het geeft echter wél aan hoe ongelofelijk goedkoop deze drie aandelen zijn. Het geeft óók aan dat het koerspotentieel voor de lange én korte termijn zéér hoog is.

Bijna uitverkocht
Maar let op! Losse nummers van het “Super Rendement Rapport” zijn bijna aan het maximum dat we willen verkopen. Inschrijving kan daarom ieder moment worden gesloten! Klikt u daarom hier om het nog snel te bestellen.

 

 

Deel dit artikel per mail of via uw sociale media: