Meer dan 1.000 procent koerspotentieel

Deze week stuurden we onze TopAandelen-abonnees een bijgewerkt extra rapport, waarmee we enorm gaan profiteren van de komende bull markt in platinum en palladium prijzen. Ik vertelde u er al over in dit artikel.

Wij verwachten dat de vraag naar platinum en palladium de komende jaren fors zal stijgen. Tegelijk staat het aanbod onder druk, omdat de meeste producenten door de lage prijzen al vier jaar lang alleen maar verlies lijden.

Gebrek aan investeringen nu = gebrek aan aanbod straks
Want wie heeft er nu nog zin om in een platinum- of palladiummijn te investeren? Niemand.

Deze edelmetalen zijn echter hard nodig om de uitstoot van broeikasgassen uit auto’s te beperken. En sinds deze maand weet iedereen dat autofabrikanten hier harder aan moeten werken. En dus méér platinum en palladium zullen moeten gebruiken.

Wat veel belangrijker is om te beseffen
Iets heel simpels. Namelijk dat slechts 11 op de 100 Chinezen een auto bezit. En slechts 2 op de 100 Indiërs. Terwijl dat in Nederland 53 op 100 is. Zie hier.

Eigenlijk hoef je alleen maar naar dat enorme verschil te kijken, en je weet genoeg.
Denk u eens in dat over tien jaar 22 op de 100 Chinezen een auto bezitten. En 4 op de 100 Indiërs.

Jarenlange bull markt is onvermijdelijk
Lijkt mij absoluut geen overdreven toekomstverwachting. Maar dat zijn wél 174 miljoen méér auto’s. Waarvoor enorme hoeveelheden extra platinum en palladium nodig zijn. Véél meer dan wereldwijd kan worden geproduceerd!

We gaan dan ook keihard profiteren van een onvermijdelijke, jarenlange bull markt in deze twee edelmetalen.

U kunt dit rapport gratis ontvangen.
Bij een TopAandelen-halfjaarabonnement ontvangt u als bonus een extra rapport met daarin twee aandelen.

Eén aandeel met zeer laag risico. En één aandeel van een fantastisch bedrijf dat zélfs in de huidige, zeer slechte markt nog winst weet te maken.

Bij een zeer conservatieve berekening kwamen wij uit op ruim 600% koerspotentieel.

Meer dan 1000% koerspotentieel
Voor de VIP-service die bij een TopAandelen-jaarabonnement hoort, selecteerden we daarnaast nog een heuse penny stock van een bedrijf dat een mijn in aanbouw heeft, die vanaf dit kwartaal in productie gaat.

Een penny stock is in principe een risicovol aandeel. Maar dit bedrijf heeft een verbazingwekkend sterke balans, terwijl analisten vanaf volgend jaar winst verwachten.

Dit is wat ons betreft een aandeel dat alles in zich heeft om de komende jaren met fors meer dan 1000% in koers te stijgen.

Profiteer van de enorme bull markt in platinum en palladium!
Klik hier voor het abonnement van uw keuze