Mijn bitcoin-winst beleg ik in…

Twee weken geleden vertelde ik u in dit artikel dat ik stap voor stap ruim de helft van mijn Bitcoins aan het verkopen was. Met de bedoeling om ze later eventueel tegen een lagere prijs terug te kopen.

Ik heb sindsdien gemiddeld twee keer per week een paar Bitcoins verkocht. Mooi geprofiteerd van de forse hype die is ontstaan.

Alarmbellen en twijfel
Vorige week las ik een document van Raoul Pal, die jarenlang enthousiast was over Bitcoin, maar door nieuwe ontwikkelingen is gaan twijfelen aan Bitcoin als een vorm van waardevast geld.

In het document schrijft hij dat de blockchain-technologie aan alle kanten gekopieerd wordt en dus niet langer uniek is. En suggereert hij dat er zelfs discussies aan de gang zijn om het maximale aantal Bitcoins in omloop te verhogen.

Dat laatste zorgt bij mij voor afgaande alarmbellen. Terwijl Raoul Pal’s terechte commentaar over blockchain-technologie én het feit dat er nu veel meer crypto-munten zijn, mij aan het twijfelen brengt.

Ik verkoop al mijn Bitcoins
Ik ben geen techneut, en ik kan/wil mij niet in technische details van crypto-geld verdiepen. En ik heb geen zin om in iets te beleggen waar ik niet genoeg verstand van heb en waar ik twijfels over heb,

Ik heb daarom besloten om zowat al mijn Bitcoins stap voor stap definitief te verkopen.

Ik heb hier een fantastische koerswinst mee behaald. Dik tevreden dus!

…en ga profiteren van de volgende hype
Alle winst die ik met Bitcoin heb gemaakt, ga ik nu beleggen in de allerbeste goud- en zilveraandelen. Want daar gaan we de volgende hype zien.

Ik koop dezelfde aandelen die u als nieuwe TopAandelen-abonnee helemaal gratis als extra tips van ons ontvangt.

Want als nieuwe TopAandelen-abonnee ontvangt u als gratis bonus al onze eerder uitgestuurde extra goud- en zilvertips. Van de allerbeste goud- en zilveraandelen.

Ideale aandelen om mijn Bitcoin-winst in te beleggen!

Daarnaast sturen we u als extra service een bericht, iedere keer als de koersgrafiek van een door ons geselecteerd goud- of zilveraandeel ons een (bij)koopsignaal geeft.

Maximaal meeprofiteren van de volgend hype?
Klik hier om snel TopAandelen-abonnee te worden