Milieumaatregel gaat superwinst opleveren!

Ik wil het even met u hebben over koelvloeistof. Dat zit onder meer in koelkasten, diepvriezers en in airco’s. En de vloeistof die nu wereldwijd in de meeste koelkasten en diepvriezers zit, is sinds 1 januari verboden.

Dit om de wereldwijde uitstoot van broeikasgassen te verlagen. En om zo de ozonlaag weer iets dikker te maken.

In 2020 moet alles vervangen zijn. Mag er geen enkel apparaat meer zijn dat nog de oude koelvloeistof (R22) bevat.

Een bedrijf dat enorm profiteert
Voor ons nieuwe “Super Rendement Rapport” ontdekten we een aandeel van een bedrijf dat zich met een eigen, gepatenteerde technologie diepgaand heeft gespecialiseerd in het recyclen van die koelvloeistof.

Dit bedrijf heeft het sinds 1 januari enorm druk gekregen. En gaat het de komende jaren nog véél drukker krijgen. Want een enorme hoeveelheid koelvloeistof gaat richting dit bedrijf om gerecycled te worden.

Dit jaar explodeert de winst. En voor volgend jaar wordt een dikke 70% winstgroei verwacht. En omdat mensen en bedrijven bij dit soort milieumaatregelen vaak eerst nog een tijdje afwachten, kan de winst van dit bedrijf vanaf 2017 zelfs nóg harder groeien.

Zéér laag risico. Minimaal 200% koerspotentieel.
Voor de berekening van het koerspotentieel kozen we echter voor de conservatieve benadering. We gingen uit van de door analisten verwachte 23% jaarlijkse winstgroei vanaf 2017. En daarmee kwam we uit op 200% koerspotentieel.

Wij verwachten echter fors meer!

De krenten in de pap
En ook bij dit aandeel is het risico zéér laag. Want het staat 100% vast dat al die koelvloeistof gerecycled moet worden.

Dit, beste lezer, is een spotgoedkoop aandeel van een zeer goed presterend bedrijf dat profiteert van een specifieke ontwikkeling, die met 100% zekerheid zal doorzetten.

Dit zijn de krenten in de pap!

Aandeel wordt nu langzaamaan ontdekt
En het mooie is dat héél veel beleggers dit aandeel tot nu toe over het hoofd zagen. Het wordt nu langzaamaan ontdekt. Zodra ze op de beurs allemaal wakker worden, kan de koers in korte tijd keihard omhoog knallen!

Want iederéén is op zoek naar aandelen waarbij je met enorm laag risico toch een fantastische koerswinst kunt maken.

Deze milieumaatregel gaat superwinst opleveren!
Bestel hier het nieuwe “Super Rendement Rapport”