Minimaal 550% koerspotentieel!

In onze nieuwsbrief vertel ik u al wekenlang dat nú het moment is om in goudaandelen te beleggen. Topkwaliteit goudaandelen zijn spotgoedkoop en wij verwachten reeds voor dit jaar een forse stijging van de goudprijs.

Het goudaandeel dat we vorige maand selecteerden noteert al bijna 20% hoger!

Gisteren stuurden we onze TopAandelen-abonnees een splinternieuw “Super Rendement Rapport”. En gelukkig ontdekten we ook deze maand een fantastisch goudaandeel.

Van een bedrijf dat negen goudmijnen in productie heeft. Twee daarvan is ze aan het uitbreiden. Daarnaast heeft het drie nieuwe mijnen in aanbouw.

Stijgende goudprijs + stijgende productie = enorme winststijging

Forse omzetstijging. Enorme winststijging
Voor dit jaar, volgend jaar én de jaren daarna. Dit aandeel wordt door beleggers nog volledig over het hoofd gezien, want het noteert slechts 13 keer de voor dit jaar verwachte winst. En maar liefst 30% lager dan haar boekwaarde.

Als je je dan realiseert dat die winst volgend jaar met minimaal 50% stijgt én dat beleggers straks fors gaan betalen voor topkwaliteit goudaandelen, dan weet je direct dat dit aandeel een ongelofelijk hoog koerspotentieel heeft.

Daadwerkelijk koerspotentieel veel hoger dan 550%
Wat ons betreft moet deze topper binnen een jaar met minimaal 100% in koers stijgen. Zonder goudhype. Voor de langere termijn komen we uit op een koerspotentieel van maar liefst 550%!

Maar er is meer.

Want in het rapport vertel ik u aan de hand van harde feiten en cijfers waarom zelfs die 550% nog veel te conservatief is berekend. De daadwerkelijke koerswinst gaat nog véél hoger worden!

Laat deze kans op enorme winst niet lopen!
Bestel hier het splinternieuwe “Super Rendement Rapport”