Negatief sentiment = Ideaal scenario.

Dinsdag vertelde ik u nog over stijgende inflatie in Nederland en Duitsland. In de VS is de inflatie vorige maand zelfs gestegen tot 2,5%. 

Omdat centrale bankiers die inflatie juist willen, verhogen ze de rente niet of te langzaam. Een ideaal scenario voor goud en zilver.

Op de grafiek hieronder zien we hoe de goudprijs zich afgelopen maand ontwikkelde.

 

 

We zien een stijgende trend tot 9 februari, daarna een zijwaartse beweging. Waarna de goudprijs gisteren uit de gevormde wedge (=twee naar elkaar toelopende lijnen) omhoog stootte.

Sentiment totaal niet positief
Maar het mooiste van dit alles is nog dat het sentiment totaal niet positief is. Op het plaatje hieronder zien we dat er onder beleggers juist eerder een neiging naar pessimisme is.

 

 

Terwijl de grote massa nog totaal niet positief is, stijgen goud en zilver omdat het slimme geld nu aan het kopen is. Een beter scenario kan je niet bedenken.

Door deze nieuwe stijging is de kans groot dat we volgende week weer signalen naar onze TopAandelen-abonnees zullen uitsturen. Van goud- en/of zilveraandelen die omhoog uit een zijwaartse trend breken. Die klaar zijn voor een snelle, forse koersstijging.

Profiteer van onze extra goud- en zilvertips
Als u nu TopAandelen-abonnee wordt, dan pakt u die extra tips volgende week precies op het juiste moment mee.

Daarnaast sturen we de drie extra goud/zilvertips die we eerder deze maand hebben uitgestuurd. Deze aandelen zijn de beste kandidaten om de komende maanden het hardste in koers te stijgen.

En als klap op de vuurpijl ontvangt u alle vorig jaar uitgestuurde extra goud- en zilvertips. Aandelen die de komende jaren met duizenden procenten in koers kunnen stijgen!

Duizenden procenten koerswinst? Inderdaad!
Klik hier om snel TopAandelen-abonnee te worden!