Niemand heeft hier nog interesse in. Ideaal!

Gisteren vertelde ik u in dit artikel nog dat stijgende inflatieverwachting ervoor kan zorgen dat de rente straks stijgt en dat beleggers in korte tijd zéér nerveus kunnen worden.

Op onderstaande grafiek zien we dat verwachte inflatie nu boven de 2% is gestegen.

Dat gebeurde ook direct na Trump’s verkiezing, maar dat was uiteraard op basis van overdreven verwachtingen. Nu gebeurt het op een natuurlijke manier.

Goud dit jaar naar $1900-$2100
Vorige week vertelde ik u nog dat technisch analist Peter Brandt verwacht dat goud dit jaar naar $1900-$2100 zal stijgen. Hij trok zijn conclusie puur op basis van technische analyse.

Op de grafiek hierboven zien we duidelijk dat nu ook de fundamentele omstandigheden voor goud en zilver steeds beter worden.

Dit is een ideale ontwikkeling voor goud en zilver.

Grote massa heeft geen belangstelling
Het wordt zelfs nóg beter. Zie onderstaande tweet. Goud en zilver zijn in prijs aan het stijgen, terwijl niemand enige belangstelling ervoor heeft. Niemand.

De grote massa beleggers heeft het enorm druk met FANG-aandelen, Bitcoin en index-ETFs. Met precies het soort beleggingen waar wij nu juist géén belangstelling voor hebben.

Deze situatie is écht ideaal
De situatie voor goud en zilver is op basis van technische én fundamentele analyse nu ideaal. Het wordt nóg idealer omdat de grote massa totáál geen belangstelling heeft voor goud en zilver.

We zitten met goud en zilver nu in de stealth-fase. De fase waarin de goudprijs stijgt, zonder dat de grote massa het opmerkt.

Dit doet sterk denken aan Bitcoin in 2016. Niemand had er toen belangstelling voor. Ondanks dat Bitcoin in prijs verdubbelde. Pas in de loop van 2017 ontstond de hype.

De volgende hype gaat in goud en zilver zijn.

Honderden procenten koerswinst liggen te wachten
Als de goudprijs dit jaar met 50% stijgt, dan stijgen de koersen van goud- en zilveraandelen met honderden procenten.

Dat soort koersstijgingen mogen we niet aan ons voorbij laten gaan.

Uiteraard gaan we voor onze TopAandelen-abonnees op zoek naar de beste goud- en zilveraandelen. Daarnaast gaan we extra tips uitsturen zodra koersgrafieken van reeds geselecteerde goud- en zilveraandelen ons koopsignalen geven.

Als TopAandelen-abonnee gaat u maximaal profiteren van de fors stijgende goudprijs, die er nu écht aan zit te komen.

2018 gaat een superjaar worden

Profiteer daarvan door nu TopAandelen-abonnee te worden!

 

 

Deel dit artikel per mail of via uw sociale media:

Facebook  
Twitter  
WhatsApp  
Google+  
LinkedIn  
Email  
Addthis