Ongekend hoge groei voor een spotprijs!

Een superaandeel van een fantastisch bedrijf dat er met haar unieke, innovatieve technologie voor zorgt dat de kwaliteit van microchips in computers, auto’s, telefoons, maar ook in datacenters van grote bedrijven betrouwbaarder is. De techniek van dit bedrijf zorgt ervoor dat chips minder storingen opleveren, langer meegaan, en dus kostenbesparend zijn.

Door haar innovatieve technologie, haar constante zoektocht naar verbetering, ziet dit bedrijf haar omzet én haar winstmarges fors stijgen.

Dit jaar maar liefst 166% winstgroei en volgend jaar nog eens 78% winstgroei.

Je profiteert voor een spotprijs van ongekend hoge winstgroei!

Beter dan dit kan je niet verzinnen!
Daarnaast een aandeel van een snel groeiend bedrijf dat de komende jaren maximaal gaat profiteren van Trumps deregulering van de Amerikaanse energiemarkt én zijn investeringen in infrastructuur.

Dit bedrijf werkt met langlopende contracten en realiseert ongekend hoge winstgroei. Dit jaar meer dan 200% en volgend jaar nog eens 37%.

Daarnaast pak je 3,5% dividend mee, wetende dat de directie het dividend ieder jaar met minimaal 20% wil verhogen.

Insiders (leden directie + RvC) hebben de afgelopen maanden fors aandelen bijgekocht. Uit eigen zak!

Enorme winstgroei, jaarlijks stijgend dividend, fors bijkopende insiders.
Beter dan dit kan je niet verzinnen!

Dit is écht belachelijk goedkoop
En als klap op de vuurpijl het fantastische, nu net door de beurs ontdekte aandeel van een bedrijf dat geavanceerde meetsystemen ontwikkelt, die andere bedrijven helpen om fors op hun kosten te besparen.

Beleggers zaten te slapen, maar zijn vorige week door zeer positieve nieuwsberichten ontwaakt. De koers is aan het stijgen!

Dit aandeel noteert nog geen 11 keer de jaarwinst, terwijl die winst met maar liefst 78% stijgt. Dat is écht belachelijk goedkoop!

Tegelijk zien we dat maar liefst 46% van de aandelen in handen is van insiders. Je ziet maar zelden dat directieleden een zó groot persoonlijk belang hebben.

Zij die de tent runnen, zijn net zo positief over de toekomst als wij!

Zó ongelofelijk goedkoop zijn deze aandelen!
Wel eens van de PEG-ratio gehoord? Price Earnings gedeeld door Growth. De markt beschouwt aandelen met een PEG-ratio lager dan 1 als goedkoop.

Deze drie absoluut goedkope topaandelen hebben een gemiddelde PEG-ratio van slechts 0,20.

Dat betekent dat je effectief ruim 80% korting hebt op deze aandelen. En dat ze binnen een jaar met 400% in koers moeten stijgen om de PEG-ratio op 1 te laten uitkomen.

Om volgens de beurs normaal gewaardeerd te worden.

Bijna uitverkocht
Drie ijzersterke, recessiebestendige toppers voor een lachwekkend lage prijs. En met ongekend hoog koerspotentieel. Wij verwachten binnen een jaar forse koersstijgingen!

Maar let op! Losse nummers van het “Super Rendement Rapport” zijn bijna aan het maximum dat we willen verkopen. De inschrijving kan daarom ieder moment worden gesloten! Klikt u daarom hier om het nog snel te bestellen.