Ook dit kom je lang niet iedere dag tegen!

Ik vertelde u afgelopen week al over twee fantastische aandelen met mega koerspotentieel. Maar daarnaast ontdekten we voor ons nieuwe “Super Rendement Rapport” nog een absolute parel.

Óók een aandeel dat je lang niet iedere dag tegenkomt!

15% dividend. En stijgend.
De koers van dit aandeel is het afgelopen jaar met maar liefst 50% gedaald. Omdat beleggers bij een dalende olieprijs nu eenmaal alles wat met olie te maken heeft in de verkoop gooien.

Omdat dit bedrijf daar echter totaal geen last van heeft, met langlopende contracten werkt en zelfs forse winstgroei realiseert, kleeft er aan dit aandeel nu een dividendrendement van maar liefst 15%.

En dat dividend zal door de verwachte winstgroei alleen maar hoger worden.

Alsof je een huis koopt voor een derde van de prijs
Nog maffer is dat de koers van dit aandeel nu 67% lager noteert dan de boekwaarde van het aandeel. Als de koers dus met 200% stijgt, dan noteert het gelijk aan de intrinsieke, dus tastbare waarde van het bedrijf.

Dat betekent dat er feitelijk een enorm negatief risico kleeft. Alsof je een huis kunt kopen voor een derde van de daadwerkelijke waarde!

Spotgoedkoop. Zéér hoog dividend. Enorme winstgroei.
Een aandeel van een bedrijf dat door langlopende contracten een vaste jaarlijkse inkomstenstroom heeft, dat maar liefst 15% dividend uitkeert én dat hard aan het uitbreiden is.

Daardoor stijgen omzet en winst ook de komende jaren fors. Zéér fors zelfs.
En fors stijgende winst betekent fors stijgend dividend.

Het nu al torenhoge dividendrendement zal daarom de komende jaren nóg een pak hoger worden.

Ideale prooi
Dit aandeel is dan ook een ideale prooi voor voor value-beleggers én voor dividendbeleggers. Wij verwachten daarom reeds voor de komende maanden een forse koersstijging!

15% jaarlijks dividend en snel stijgend. Daarnaast minimaal 350% koerspotentieel.

Ook dit kom je lang niet iedere dag tegen!
Bestel snel het nieuwe “Super Rendement Rapport”