Pak deze belangrijke les ook gelijk even mee…

Naar aanleiding van het artikel van afgelopen dinsdag ontving ik een vriendelijke mail van een in Canada wonende Nederlander. Deze lezer woont daar waarschijnlijk al vele jaren, want de mail was in het Engels geschreven. En hij gaf mij de indruk redelijk wat kennis te hebben van de uranium-industrie.

 

Hij waarschuwde me ervoor dat uranium als belegging weliswaar toekomst heeft, maar dat uranium op dit moment is omgeven met desinformatie en dat het weinig respect geniet.

Denken als niet-belegger
Daarnaast waarschuwde hij me voor het feit dat bedrijven alleen winst kunnen maken als ze daadwerkelijk uranium produceren en dat het maar liefst 15 jaar duurt voordat een nieuwe uraniummijn operationeel is.

Hij heeft helemaal gelijk. Als je tenminste als niet-belegger denkt!

Natuurlijk kan een uraniumproducent alleen winst maken als uranium wordt geproduceerd en verkocht. Maar een bedrijf kan ook alleen aan exploratie en ontwikkeling doen en de mijn daarna verkopen aan een uraniumproducent. Dát zijn juist de aandelen die tijdens een bull markt het hardste in koers stijgen!

Zodra iedereen positief is, wordt het een riskante belegging
Belangrijker is echter dat onze lezer de grote (maar begrijpelijke) denkfout maakt dat uranium volgens hem eerst weer populair onder beleggers moet worden, om als belegging interessant te kunnen zijn.

Als veel beleggers ergens positief over zijn, dan is er niet al te veel winst meer te behalen. En als de meerderheid positief is, dan wordt het tijd om in iets anders te gaan beleggen. Met ons uranium-rapport hebben we nu een unieke kans op enorme winsten, juist omdat maar héél weinig beleggers er positief over zijn.

Hoe langer, hoe beter
Ik had gelezen dat het 7-10 jaar duurt om een nieuwe mijn te openen. Onze lezer schrijft dat het zelfs meer dan 15 jaar duurt. Hangt misschien af van het soort mijn. Ik hoop in dit geval van harte dat hij gelijk heeft.

Want hoe langer dat duurt, hoe langer deze bull markt gaat duren, hoe groter het tekort, hoe hoger de uraniumprijs gaat stijgen, hoe meer winst wij gaan maken!

Ik vat deze twee ONGELOFELIJK BELANGRIJKE LESSEN nog even voor u samen

  1. Als de prijs van een grondstof lager is dan de kostprijs, dan heb je een bijna mathematische zekerheid dat die grondstof de komende jaren fors in prijs zal stijgen.

  2. Het meest verstandige wat je als belegger kunt doen is beleggen in iets waar op dit moment (bijna) iedereen negatief over is. En pas verkopen als straks teveel mensen er positief over worden.

  Kopen, tien jaar lang genieten, verkopen
  Uranium voldoet op dit moment aan beide voorwaarden. Daarom is deze situatie zo uniek. Daarom verwachten we met de vier door ons geselecteerde aandelen niet honderden, maar zelfs duizenden procenten winst te maken.

  Dit soort beleggingen zijn de mooiste die je tegen kunt komen. Want het is een kwestie van kopen, even wachten tot de bull markt definitief is begonnen, en daarna tien jaar lang genieten van enorme koersstijgingen. Mooier kan toch niet?

  Hebt u dit unieke rapport nog niet in bezit?
  Bestel het hier!