Profiteer dubbel zo hard!

Gisteren stuurden we een splinternieuw “Super Rendement Rapport” naar onze TopAandelen-abonnees.

We zochten deze maand bewust naar de goedkoopst mogelijke aandelen van bedrijven wiens winsten zélfs tijdens een recessie fors zullen stijgen.

Profiteer dubbel zo hard van stijgende goudprijs!
In onze nieuwsbrief vertelde ik u dinsdag al dat de goudprijs door de belangrijke, taaie weerstand van $1300 is gebroken.

Daar moeten we van profiteren!

Deze maand ontdekten we daarom voor u een aandeel van een relatief grote, stabiel groeiende, winstgevende, en vooral financieel ijzersterke goudproducent.

Heeft zojuist haar productieverwachting voor 2017 opwaarts bijgesteld, terwijl het de verwachte productiekosten voor 2017 juist neerwaarts bijstelde.

Ideale combinatie!

Veel geld in kas voor overnames
Het allerbelangrijkste is echter dat dit bedrijf winst maakt én enorm veel geld in kas heeft. Dat geld gaat het bedrijf de komende jaren gebruiken om goudmijnen of zelfs hele goudproducenten op te kopen.

Waardoor productie en winst de komende jaren enorm hard zullen stijgen.

Met dit aandeel gaat u dubbel zo hard profiteren van de forse stijging van de goudprijs die wij voor de komende jaren verwachten.

Eén van de beste signalen die je als belegger kunt krijgen
Dat niet alleen wij zeer positief zijn, blijkt uit het feit dat directieleden eerder dit jaar uit eigen zak duizenden aandelen kochten.

Het feit dat directieleden met hun eigen portemonnee aangeven dat ze veel vertrouwen hebben in de toekomst van hun bedrijf, is één van de beste signalen die je als belegger kunt krijgen.

Koerspotentieel loopt in de vele honderden procenten. Misschien zelfs meer!

Profiteer dubbel zo hard van de stijgende goudprijs!
Klik hier om het splinternieuwe “Super Rendement Rapport” direct te bestellen!