Profiteer van DE megatrend van de komende jaren!

Gisteren vertelde ik u al over de megatrend voor wat betreft de wereldwijde transitie naar elektrische auto’s.

De huidige verwachting is dat de verkoop van elektrische auto’s zal stijgen van 1,1 miljoen in 2017 naar ruim 60 miljoen in 2040.

Da’s enorm.

Die stijging zal er volgens het betreffende rapport toe leiden dat 34% van het totale aantal auto’s in 2040 elektrisch zal zijn.

Trend gaat nog sterker zijn dan nu wordt verwacht
Eerlijk gezegd vind ik 34% heel weinig. Ik kan me niet voorstellen dat iémand het in 2035 nog in zijn hoofd haalt om een benzine- of dieselauto te kopen.

De Chinezen hebben in ieder geval al duidelijk gemaakt dat ze zo snel als mogelijk richting een volledig elektrisch wagenpark willen.

Mijn sterke vermoeden is daarom dat deze megatrend in werkelijkheid nog sterker zal zijn dan op dit moment wordt verwacht.

Gisteren vertelde ik u het al. De wereldwijde transitie naar elektrisch rijden én de transitie naar schone energie hebben een enorm effect op de vraag naar koper.

Een schrijnend tekort aan koper
Het probleem is echter dat er de komende jaren een schrijnend tekort aan koper zal zijn. Zie onderstaande grafiek.

Koperproducenten hebben sinds 2012 nauwelijks geïnvesteerd in nieuwe mijnen én er zijn nauwelijks nieuwe koperreserves ontdekt.

Nooit eerder gezien
Op het plaatje zien we dat de wereld over tien jaar 25 miljoen ton koper nodig zal hebben, en dat er slechts 15 miljoen ton zal worden geproduceerd.

Nooit eerder heb ik zó een gigantisch verschil gezien tussen vraag en aanbod! De prijs van koper zal de komende jaren ongekend hard stijgen.

Waardoor de toekomst er voor financieel sterke, goed presterende koperproducenten zéér rooskleurig uitziet!

We gaan hier op een slimme manier op inspelen
Daar gaan we met ons nieuwe rapport getiteld “De toekomst is elektrisch!” uiteraard op inspelen.

In het rapport geven we u onder meer een even eenvoudige als slimme manier om zorgeloos (dus zonder last van al te grote koersbewegingen) op deze langjarige trend in te spelen.

Daarnaast informeren we u iedere keer als we een mooi instapmoment zien én als we in de toekomst een nieuw kansrijk (koper)aandeel ontdekken.

Nu ook als los rapport verkrijgbaar
Als TopAandelen-abonnee ontvangt u dit rapport helemaal gratis, als extra bonus.

Maar we willen u ook de mogelijkheid geven om te profiteren als u geen abonnee bent. Daarom kunt u dit splinternieuwe rapport nu ook los bestellen.

Profiteer van DE megatrend van de komend jaren!
Klik dan hier om dit unieke rapport snel te bestellen

 

 

Deel dit artikel per mail of via uw sociale media:

Facebook   
WhatsApp   
Twitter   
Google+   
LinkedIn   
Email  
Addthis